Haberler

Sütyensiz Görüntülenen Beren Saat'ten "Hamile Değilim" Pozu

Güncelleme:

Eşi kenan Doğulu ile Milas-Bodrum Havalimanı'nda el ele görüntülenen Beren Saat'in göbeğini açıkta bırakan kıyafeti dikkat çekti. Güzel oyuncu içine de sütyen giymemişti.

Hafta sonu Bodrum'da Beren Saat- Kenan Doğulu fırtınası esti. Doğulu'nun konser verdiği otele Saat'in Arap hayranları akın etti.

ARAP TURİSTLERDEN İLGİ

Kenan Doğulu, önceki akşam Bodrum'daki Caresse Otel'de sahneye çıktı. Konsere Arap turistler ilgi gösterdi. Ortadoğu'da büyük üne sahip Beren Saat'i yakından görmek isteyenler, ön masalardan yer ayırttı.

KRALİYET AİLESİNİN ÜYELERİ DE ORADAYDI

Suudi kraliyet ailesi üyeleri de otelden çok sayıda süit oda kiraladı. Aile, mega yatlarını da otelin iskelesine demirledi. Otelin iskelesinde Ukraynalı milyarder Aleksander Yaroslavsky'ye ait dev yat da vardı.

BEREN SAAT'TEN "HAMİLE DEĞİLİM" POZU

Beren Saat ve Kenan Doğulu, konser öncesi Milas-Bodrum Havalimanı'nda el ele görüntülendi. Son dönemde hamilelik dedikodularıyla gündeme gelen Saat, göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle dikkat çekti.

SÜTYEN TAKMAMA MODASI YAYILIYOR

Öten yandan Hollywood yıldızlarının başlattığı akım Türkiye'de hızla yayılıyor. Hande Ataizi ve Defne Samyeli'den sonra Beren Saat de sütyensizler kervanına eklendi.

İşte Beren Saat'in görüntüleri;





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Bodrum Milas Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title