Haberler

ŞUTSO'dan Öğrencilere Kışlık Giysi

Güncelleme:

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 7-14 yaş öğrenciler için toplam 30 bin lira tutarında kışlık giysi yardımı yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile ŞUTSO işbirliği, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesiyle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim okullarındaki çocukları için 650 adet kız, 625 adet erkek, toplamda bin 275 adet kaban ve mont temin edilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Yılmaz'a teslim edildi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, "TOBB ve Odamız destekleri ile her yıl geleneksel hale gelen bu tarz yardımlaşmaların Şanlıurfa eğitimine az da olsa katkı sağlayacağını umuyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu tür yardımlarda bulunduk. Bu destekler konusunda TOBB başta olmak üzere Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı tüm üyelerimizin katkıları var. Bizler katkı sağlayacağız ki, çocuklarımız eğitimle yükselsin, onlar yükselsin ki ilimiz de yükselsin. Buradan katkısı olan herkese, ayrıca bu montların dağıtımında bize yardımcı olan Milli Eğitim İl Müdürlüğümüze, teşekkür ediyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Yılmaz ise yardım için TOBB ve ŞUTSO'ya teşekkür ederek, "Soğukların başladığı günlerde yapılan Kışlık giyecek yardımı çok önemli bir dayanışma örneği oldu. İnşallah ihtiyaç sahiplerine en kısa zamanda ulaştıracağız. Sizler öğrencilerimizin dışını ısıtacak, bizlerde eğitimciler olarak vereceğimiz bilgilerle içlerini ısıtacağız inşallah. Bu vesile ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine tekrar teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Törene ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, ŞUTSO Başkan Yardımcıları Halil Akkaya, İbrahim Uludağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Murat İmamoğlu, Mithat Arhan, Kadir Kılıçoğlu, Cumali Güneş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Yılmaz ve Genel Sekreter Faruk Yaşar katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Cumali Yılmaz Şanlıurfa Türkiye Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title