Haberler

Sütlüceliler, MHP'ye Tam Destek Sözü Verdiler

Sütlüceliler, MHP Malatya Milletvekili adaylarını ağırlayarak, 7 Haziran genel seçimlerinde MHP’ye tam destek sözü verdiler.

Sütlüceliler, MHP Malatya Milletvekili adaylarını ağırlayarak, 7 Haziran genel seçimlerinde MHP'ye tam destek sözü verdiler.

Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin'in evinin bahçesinde yapılan yemekli toplantıda MHP ile dostluğu pekiştirdiler. Yemek öncesinde Sütlüce'nin ileri gelenlerine hitap eden Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin, MHP Malatya Milletvekili adaylarını ağırlamaktan şeref duyduğunu belirterek, "Geçmişte olup biten şeylerle çok temiz ve nezih duygularımızı yeniden bulandırmak ve hatırlamak istemiyorum. Geçmişte olanları geçmişte bırakalım. Geleceğe bakalım diye konuşmak lazım. Biz yüreğimizi MHP'li kardeşlerimize açtık. Gönlümüzü, soframızı açtık. Sizler de bizleri kırmadınız, lütfettiniz. Değerli vakitlerinizi ayırdınız ve köyümüze kadar geldiniz. Hepinizden Cenabı Allah razı olsun. Hoş geldiniz, sefa geldiniz. ve inşallah bundan sonra çok güzel şeyler olacak. Hayırda her zaman hayır olduğunu bilmemiz lazım. Hayırda Cenabı Allah bizleri yarıştırmasını nasip etsin. Hep hayır üzerinde olalım ve hayır üzerinde kalalım" dedi.

"MUTLU TABLO SÜREKLİ DEVAM ETMELİ"

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Sütlüce'ye iadeyi ziyarete geldiklerini belirterek, bu mutlu tabloyu yaşattığı için de Cenabı Allah'a şükrettiğini kaydetti. Erdem, "İnşallah bu mutlu tablo sürekli devam edecektir. Biz Cenabı Allah'ın takdir ve emrettiği birlik beraberliğin yaşatılması hususunda, büyüklerimizin gösterdiği çabaya da teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun ve bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

"BU ÇOK ÖNEMLİ BİR HAYIRDI"

MHP Malatya birinci sıra Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız ise, Sütlüce'nin değerli muhtarı ve ileri gelenlerine teşekkür ederek sözlerine başladı. MHP'li Yıldız, iki gün önce Sütlüce'nin ileri gelenleri misafirleri olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Biz Sütlüceli misafirlerimizi ağırlamaktan çok mutlu olduk. Şimdi de biz sizin misafiriniz. Şimdi de çok mutluyuz. Daha önce ne yaşanmışsa yaşansın bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını hepimiz biliyoruz. Onun için bundan yanlış anlaşılmalara, provokasyonlara yer vermemek için çok güzel insanlar bir ara geldi. Bu çok önemli bir hayırdı. Bu hayırda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Başta Akçadağ Eski Belediye Başkanı Bayram Karaaslan olmak üzere ve diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü bunu provoke etmek ve milletimizi birbirine düşürmek isteyen çok insan var. Bu insanlara sizde bizde fırsat vermedik."

"TÜM TÜRKİYE'NİN VEKİLİ OLACAĞIZ"

Malatya'ya, ve Türkiye'ye hizmet vermek için yola çıktığını anımsatan Yıldız, siyasi partilerin, temsilcilerinin de amacının bu olduğunu belirtti. MHP'li Yıldız, "Bu hizmet Malatya, bütün Türkiye içindir. Bunun içinde Sütlüce de vardır. Biz Sütlüce'ye de hizmet etmek için uğraşıyoruz. İnşallah vekil olarak gidersek, Sütlüce'nin de vekili olacağız, tüm Malatya'nın ve tüm Türkiye'nin vekili olacağız. Biz sizin kardeşiniziz. Sizler de bizim kardeşimizsiniz. Bizim sizden memnunuz. Sizler de inşallah bizden memnun olursunuz, inşallah. Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

SÜTLÜCELİLERDEN MHP'Lİ YILDIZ'A TAM DESTEK SÖZÜ

Yapılan konuşmalardan sonra Akçadağ eski Belediye Başkanı Bayram Karaaslan ve Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin'den izin isteyerek, Sütlücelilerden 7 Haziran genel seçimlerinde destek beklediğini kaydetti. Sütlüceliler de hem alkışlarla hem de sözlü olarak destek vereceklerini ifade ettiler. Daha sonra Sütlücelilerin yemek ikramı ve kendilerine has sütlaç tatlısı ve çay ikramıyla birlikte hem Sütlüce'nin sorunları ve çözüm yolları konularında fikir alışverişinde bulundular. Son olarak da Sütlücelilerle MHP'liler toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çektiler.

Toplantıya MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Akçadağ eski Belediye Başkanı Bayram Karaaslan, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Erdem, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol, Sütlüce Mahalle Muhtarı Mustafa Çetin ile MHP Malatya İl yönetim kurulu üyeleri ve Sütlüce'nin ileri gelenleri katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çetin Arif Yıldız Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title