Haberler

Sutb, 5 Yıldızlı Borsa Olma Yolunda

Üyelerine kaliteli hizmet sunmayı hedef edinen ve bu yöndeki çalışmalarında tüm imkanlarını seferber eden Şanlıurfa Ticaret Borsası 5 yıldızlı borsa olma yolunda ilerliyor.

Üyelerine kaliteli hizmet sunmayı hedef edinen ve bu yöndeki çalışmalarında tüm imkanlarını seferber eden Şanlıurfa Ticaret Borsası 5 yıldızlı borsa olma yolunda ilerliyor.

Türkiye'deki borsalar arasındaki önemini koruyan ve işlem hacmi yönünden Türkiye'deki borsalar arasında ilk sıralarda yer alan Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın 10. Dönem akreditasyon başvurusu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından kabul edildi.

Bununla ilgili; Şanlıurfa Ticaret Borsası'na geliştirme ziyareti gerçekleştiren Akreditasyon Kurulu Genel Sekreteri Volkan Tufan ve Türk Loydu Vakfı Endüstri ve Belgelendirme Bölümü Sistem Belgelendirme Birimi Baş Denetçisi Fatma Yiğit, Ticaret Borsası'nın çalışmalarını yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akreditasyon Genel Kurulu tarafından gerçekleştirilen geliştirme ziyaretine Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Akreditasyon İzleme Komitesi Üyeleri olan; Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları Ali Çiçek, Mehmet Emin Aydın, Meclis Üyesi Mahmut Koç, Genel Sekreter Mehmet Durmuş, Şanlıurfa Ticaret Borsası Akreditasyon Sorumlusu ve Kalite Yönetim Temsilcisi Mehmet Aslan, Akreditasyon Sorumlusu ve İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Ayşe Çadırcı Kandemir katıldı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ise; akreditasyonun Türkiye'deki odalar ve borsalar için önemini anlattı. Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak personellerin eğitimine oldukça önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kaya, personellerini bundan sonra tüm eğitim seminerlerine göndereceklerini kaydetti.

Akreditasyon başvurusu kabul edilen Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın projeleri hakkında da bilgiler veren Başkan Kaya, akredite olmuş oda ve borsaların Avrupa Birliği standartlarında üyelere hizmet verdiğini de belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Yiğit Mehmet Kaya Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title