Haberler

ŞUSKİ, Enerji İçin Kredi Kullanacak

Güncelleme:

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) İller Bankasından 1 milyon 900 bin liralık kredi kullanacak.

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) içme suyu arıtma tesisinde kullanacağı elektriği güneş enerjisinden sağlamak için İller Bankasından 1 milyon 900 bin TL'lik kredi kullanacak. Kredi kullanmak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye yetki verilmesi için gelen talep Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülüp karara bağlandı.

KÜLTÜREL LOGO KABUL EDİLDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayının son birleşim toplantısını gerçekleştirdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında toplanan meclis önce ek gündem maddelerini kabul etti. Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık dört aydır kültürel faaliyetlerinde kullandığı logo ve 'Büyükşehirheryerde' hastag'ın tescil edilmesi meclis gündemine geldi. Büyükşehir Belediyesinin kültür faaliyetlerinde kullandığı hastag oy birliğiyle tescil edildi.

ÜCRET TOPLAMA BELSAN'A DEVREDİLDİ

Mecliste daha sonra imar komisyon raporları ele alındı. İmar komisyonundan gelen raporların oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından plan ve bütçe komisyonundan raporları okundu. Plan ve bütçe komisyon raporlarında ŞUSKİ Tarifeler Yönetmeliğindeki değişiklik, muhtelif makine ve teçhizatın alınmasıyla ilgili yetki verilmesi ve ücret toplama sisteminin aylık 10 bin TL karşılığından Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde faaliyet gösteren Belsan A.Ş'ye devri karara bağlandı. Büyükşehir Belediyesi Meclisinin çalışma faaliyetlerinin bitmesinin ardından ŞUSKİ Genel Kurulu Toplantısına geçildi.

BÜYÜKŞEHİR KREDİ İÇİN GARANTİ VERDİ

ŞUSKİ Genel Kurulu Toplantısında, Şanlıurfa İçme Suyu Arıtma Tesisinin elektriğinin güneş enerjisi ile sağlanması işinde İller Bankasından 1 milyon 900 TL'lik kredi talebinin geldiği ve bu kredi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin garanti vermesi istenildi. Söz konusu talep oy birliğiyle kabul edildi. Büyükşehir Belediyesinin Mart ayının son birleşim toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi Nisan ayının ilk birleşimini 12 Nisan'da yapacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title