Haberler

Suşehri'nde Proje Hazırlama Eğitimi Verildi

Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova kaymakamlık personeline proje hazırlama eğitimi verildi.

Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova kaymakamlık personeline proje hazırlama eğitimi verildi.

Sivas Valiliği, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ve Suşehri Kaymakamlığınca, öğretmenevinde düzenlenen eğitim semineriyle Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde görev yapan kaymakamlık personeline proje konuları ve proje hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verildi.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, seminerde yaptığı konuşmada, hazırlanacak projelerin ilçeler ve bölgenin gelişmesi açısından son derece önemli olduğunu belirterek, "Bilindiği gibi ilçemiz çok projeler kazandı. Bu uygulanabilir projelerdeki kazanımımızı, bütün vadiye aktarmak istiyoruz." dedi.

Kurumların proje hazırlamalarının ve böylece desteklemelerden faydalanabilmesinin önemine işaret eden Perçi, şunları kaydetti:

"Proje üreterek başarıyı yakalarız. Dünya, insanlara yeni ufuklar, yeni imkanlar sağlıyor. Bu da tabi ki projelerle yapılıyor. Bu sebeple bölgemizi, bu ülkenin bir parçası olarak nasıl kalkındırabiliriz onun peşinden koşmamız lazım. Bizler hedefleri büyük olan insanlarla beraberiz. Sizin yapacağınız ve güvendiğiniz her projeye bizler de proje kaymakamı olarak imzamızı seve seve atarız çünkü bizler artık yüzyıllık bir devlet oluyoruz. İlk planımız 2023 yılıdır çünkü bizler dünyaya nasıl bir şekil veririz onun planları peşinde olmalıyız."

Kaynak: AA / Güncel

Koyulhisar Akıncılar Suşehri Gölova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title