Haberler

Suşehri'nde Mütevelli Heyeti Seçimi Yapıldı

Suşehri ilçesinde mütevelli heyet seçimi yapıldı.

Suşehri ilçesinde mütevelli heyet seçimi yapıldı.

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen seçimde, Suşehri Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği mütevelli heyeti ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde görev alacak muhtarlar belirlendi.

Seçim öncesi bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, muhtarlık görevinin de bir devlet memuru statüsü olduğuna işaret etti.

Muhtarların devlet kurallarına riayet etmesi gerektiğini söyleyen Perçi, "Bazı muhtarlarımız yeni seçildi. Ama muhtarlık görevi bir devlet memuru statüsündedir. Köylerimizin istek ve taleplerini bizlere dilekçe ile bildirin. Devlette işler evrakla yürür. Bu bir resmiyettir" dedi.

Muhtarların telefonlarının sürekli açık olmasını isteyen Perçi, "Muhtarımızı arıyorum. Telefonum kayıtlı olmadığından 10 dakika kendimi tanıtmaya çalışıyorum. Telefonlarımızı kayıt ettirin. Ayrıca muhtarlarımıza daha kolay ulaşmak için telefonlarınız da açık olmasını istiyorum" dedi.

Konuşmanın ardından kapalı oylama ile yapılan seçimlerde, Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Özer ile Kurugöl köyü muhtarı Şeref Bıldırcın, Köylere Hizmet Götürme Birliği mütevelli heyetine ise Naipli Karaağaç köyü muhtarı Salim Yüksel ile Günlüce köyü Muhtarı Selim Şahin seçildi.

Perçi, mütevelli heyetlerinde görev alan muhtarlara başarılar diledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title