Haberler

Suşehri'nde Bedava Kokoreç Kuyruğu

Sivas'ın Suşehri ilçesinin ilk kokoreççi dükkanının açılışı büyük ilgi gördü.

Sivas'ın Suşehri ilçesinin ilk kokoreççi dükkanının açılışı büyük ilgi gördü. Bedava dağıtılan kokoreçten tatmak isteyenler dükkan önünde kuyruk oluşturdu.

İlçe merkezinde Yalnızbağlar mahallesi üzerinde Coşkun Coşkun isimli esnaf tarafından kokoreç dükkanı açıldı. 15 bin nüfusa sahip ilçede tek olan kokoreççinin açılışını Belediye Başkanı BBP'li Sedat Sel gerçekleştirdi. Başkan Sel, ilçede bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, "Suşehri'nde ilk defa kokoreç yeri açıyoruz. Bir çok ilde var ama Suşehri'nin ilki oluyor. Böyle bir ilk tesisi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. Açılışın ardından katılanlara ücretsiz kokoreç ikram edildi. Kokoreç ikramını duyanlar dükkan önünde kuyruk oluşturdu. Daha önce taksicilik yaptığını belirten dükkan sahibi Coşkun Coşkun ise açılışa özel olarak halka ücretsiz dağıtmak istediklerini belirterek, "Halkımızın gösterdiği ilgiden memnun kaldık. İlçede olmayan bir şeye imza attığımız için mutluyuz." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sedat Sel Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

ENDİRESLİozcanozbek1950@hotmail.com:

hayırlı olsun

3
1
yanıtYanıtla
suşehrili mustafa özcan.mustafa.ozcnl@hotmail:

ben senelerdir istanbula gidip geliyorum kokarici ilk defa orada tanıdım ancak yıllar önce suşehrine daha yeni geldi kokaric dükkanı tuhaf doğrusu.

2
0
yanıtYanıtla
Metehanmetehan-00001@hotmail.com:

Hayırlı olsun Yalçın dayıcım

1
0
yanıtYanıtla
elifsu zişan yıldızwww.elifsuzisan@yandex.com:

dayııııııı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title