Haberler

Suşehri Anadolu Lisesi İhalesi Yeniden Yapıldı

Güncelleme:

Müteahhit firmanın kayyuma devretmesi üzerine inşaat çalışmaları yarım kalan 16 derslikli Suşehri Anadolu Lisesi inşaatı yeniden ihale edildi.

Suşehri Anadolu Lisesi inşaatı yeniden ihale edildi.

Müteahhit firmanın kayyuma devretmesi üzerine inşaat çalışmaları yarım kalan 16 derslikli Suşehri Anadolu Lisesi inşaatı yeniden ihale edildi. AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve İhaleyi alan firma yetkilisi ile birlikte inşaat çalışmaları yarım kalan okulun bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, okulun 2015 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

2013 yılı içerisinde tamamlanması hedeflenen okulun bazı nedenlerden dolayı ihalenin fesih edilerek yeni bir firmaya verildiğini anımsatan Perçi, "Önceki firmanın kayyuma başvurması üzerine ihale fesih edildi. Bu nedenle yeniden ihalesi yapıldı ve şuanda başka bir firma işi alarak çalışmalara başladı. İşi alan firma yetkilisinden 2014-2015 yılı ikinci dönem için okulun yetiştirilmesini istedik. İnşallah ikinci döneme yetiştirmeye çalışacağız. Şayet yetişmez ise Mart ayı içerisinde okulun tüm işleri tamamlanmış olarak teslim edilecek" dedi.

16 derslik olan okulun bazı bölümleriyle birlikte 24 derslik olabildiğini belirten Perçi, "Buda bizim için bir avantaj çünkü Anadolu Lisesine ait olacak bu okulumuza geçici olarak Ticaret Meslek Lisemizi de alabileceğiz. Sınıf konusunda hiçbir sıkıntımız yoktur. 16 derslik olarak yapılıyor, Ama 24 derslik okula da çevrilebilir" dedi.

Suşehri'nin gelişmesi için teşkilat olarak büyük işler takip ettiklerini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, "Suşehri'nde modern 100 yataklı yeni bir hastane yapılması, adliye binası yapılması, hükümet konağı yapılması, Selpinti göleti ve yeni bir imam hatip lisesi okulu gibi büyük çalışmaları takip ediyoruz. İnşallah bunların hepsini kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Teşkilat olarak büyük işler peşinde koşturuyoruz. Bizler bu işlerin siyasi kanadını takip ediyoruz. İlçemiz kaymakamının gelmesiyle de bürokratik kanadı tamamlanmış oldu" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title