Haberler

Suşehri Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Suşehri Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan yılsonu sergisi Halk Eğitim Merkezi sergi salonunda açıldı.

Suşehri Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan yılsonu sergisi Halk Eğitim Merkezi sergi salonunda açıldı.

Açılışta konuşan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, "2013-2014 eğitim-öğretim yılının son günlerinde sizlerle birlikte olmak bizi gerçekten mutlu etmektedir. Giyim ve el sanatları kurslarımız yoğun çalışmalarla ürünlerini üretmiş ve beğenimize sunmuştur. Bu kursumuzda görev alan tüm öğretmen kadrosu idarecilerimiz ve kursiyerlerimizi şimdiden kutluyorum ev kadınlarımızın kendi el becerilerini geliştirerek ortaya çıkardıkları güzel çalışmalar sergiye ayrı bir güzellik katıyor. Yıllar geçtikçe sayı artarak açılan yeni kurslarımıza ilave kurslarımızı açarak ev kadınlarımıza yeni kurs imkanları sağlamanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Suşehri Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Turan Öztürk ise, "Kurslarımızın amacı sadece insanlara belge vermek değil onları üterken yapmak ve aile bütçelerini katkıda bulunmaktır. Bu bağlamda tüm atölye ve sınıflarımız bilgisayar ve internet ağına kavuşturulmuş, giriş kat da atıl durumdaki koridorların bir kısmında değişiklik yapılarak kursiyer ürünler tanıtım reyonu olarak kullanılmaktadır. Gelecek olan talepler doğrultusunda yeni kurslarımız açılmış ve açılmaya devam edilecektir" diye konuştu.

Sergi açılışında kursiyer bayanlara belgeleri törenle ilçe idarecileri tarafından verildi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title