Haberler

Suşehri'den Kısa Kısa

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Suşehri ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Parti Başkanlık binasında partililere hitap eden Akyıldız, iktidar ve muhalefetiyle, devlet ve vatan için birlik, beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.

Darbe girişiminde halkın büyük fedakarlık gösterdiğini belirten Akyıldız, "Derdimiz vatandır. 15 Temmuz gerçekten sancılı bir süreçti. Bu sancı halen devam ediyor. Halkımızın 'önce vatan, önce bayrak' diyerek 15 Temmuz darbe girişimine karşı dimdik ayakta durması bizleri mutlu etmiştir." diye konuştu.

Akyıldız, parti olarak darbe girişimine 'önce parti' demeden, 'önce vatan' diyerek baktıklarını dile getirerek, "FETÖ ile iş tutmuş, halen onunla birlikte olan herkesin alınmasını istiyoruz. Ama bu sancılı süreçte dershanelerine çocuklarını göndermiş, bankalarından mevduat veya kredi almış insanların da mağdur edilmesi ve görevlerinden alınması yanlış. Bu süreçte bunların da iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizler sorunların çözülmesi için taşın altına gövdemizi koymaya hazırız. Bizim derdimiz vatandır" ifadelerini kullandı.

Suşehri'de sokak isimleri değişti

Suşehri ilçesinde 1. Gülen ve 2.Gülen ile Gürsel adlı sokak isimleri değiştirildi.

İlçe Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda, 2011 yılında Belediye İmar Komisyonu tarafından isimlendirilen 1.Gülen Sokağı'nın adı "Şehit Ömer Halisdemir", 2. Gülen Sokağı'nın adı ise "Şehit Polis Hasan Koçer Sokağı" olarak değiştirildi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, şehitlerin isminin bu sokaklarda yaşatılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bu sokakların isimlerinin değiştirilmesi konusunda İçişleri Bakanlığı ile ilgili kurumlara bilgi verilmiştir. Şehitlerimizin isimleri ilçemizde yaşatılacaktır." diye konuştu.

Yüksel ayrıca, darbe girişimi gecesinden bugüne kadar Hükümet Konağı önünde "demokrasi nöbeti"ne katılan vatandaşların toplandığı Gürsel Sokak isminin de "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sokağı" olarak değiştirildiğini belirterek, sokak isimlerinin değiştirilmesinde oy kullanan meclis üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Akyıldız Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title