Haberler

Suşehri'de Muhtarlar Bilgilendirildi

Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarları çeşitli konularda bilgilendirildi.

Suşehri ilçesinde köy ve mahalle muhtarları çeşitli konularda bilgilendirildi.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, taşımalı öğrenci servislerinin denetlenmesi konusunda muhtarlardan destek istedi.

Jandarma ve emniyet trafik ekiplerinin servislerin denetlenmesi konusunda gerekli önlemleri aldığını belirten Perçi, "Yönetmeliğe uymayan araç sürücülerine izin verilmeyecektir. Bu konuda öğrenci ve velilerden gelen şikayetleri de takip edeceğiz. Taşıma sisteminde bizlere düşen görev kadar, öğretmen ve muhtarlara da görevler düşmektedir. Sizlerin bu konuyu özellikle takip etmenizde yarar görüyorum" dedi.

Aile hekimliği konusunda da muhtarları bilgilendiren Perçi, "Aile hekimlerinin kesinlikle sorumlu oldukları köylere giderek hastaları yerinde muayene etmeleri ve uzmanlara yönlendirmeleri gerekmektedir. Doktorların köylere gelmeleri hususunda takibini muhtarlar yapmalıdır. Bu konuda  şikayetlerinizi bize iletmelisiniz" diye konuştu.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Yavuz, İlçe Tarım Müdür Vekili Arif Küsmüş, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Tevfik Coşkun, köy ve mahalle muhtarları katıldı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title