Haberler

Suşehri Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

Suşehri Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyede gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, sendika ile yapılan toplu iş görüşmesinin olumlu neticelendiğini ve imzaların atıldığını belirterek, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

İşçilere emeklerinin karşılığını verme gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Yüksel, "Yüzde 10 gibi bir artışla işçilerimizin maaşlarında güncelleme yaptık. İmkanlarımızın üstünde bir gayretle personelimizin emeklerinin karşılığını veriyoruz ve vermeye de devam ediyoruz." dedi.

İşçilerin geçmiş dönemden kalan alacaklarının yüzde 90'ının ödendiğini dile getiren Yüksel, şunları kaydetti:

"Dönemimizde ise işçilerimizin hiçbir alacakları bulunmamaktadır. Şu ana kadar ödemelerimizde hiçbir kesinti yaşanmamıştır, inşallah bundan sonra da olmaması için gerekli ekonomik tedbirler alınmıştır. Adımlarımızı sağlam atıyoruz, aldığımız tedbirlerle belediye bütçesini sağlam tutuyoruz. Ödemelerimizde hiçbir sıkıntı yaşatmıyoruz. Bu konuda da bizlere desteklerinden dolayı siyasilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bizim tek bir hedefimiz var, o da ilçemizin refah seviyesini artırmaktır. Hep birlikte projelerimizin hayata geçişini zevkle izleyeceğiz. Güzel günlere doğru adım adım ilerliyoruz. Sözleşmemizin işçilerimize mutluluklar getirmesini temenni ederim. Allah kazançlarına bereketler versin."

Hizmet-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek ise, toplu iş sözleşmesinin taraflara hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından sözleşme imzalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hizmet İş Sendikası Fazlı Yüksel Suşehri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title