Haberler

Süs Havuzunda Balık Avladılar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Süs havuzundan genel ve detay görüntüler Şüphelilerin güvenlik kamerasına balık avlamaları ve gençleri darp etmeleri Belediye Başkanı Serdar Türker ile röportaj Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde süs havuzundan zıpkın ve ağ ile balık avlayan ve güvenlik...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Süs havuzundan genel ve detay görüntüler

Şüphelilerin güvenlik kamerasına balık avlamaları ve gençleri darp etmeleri

Belediye Başkanı Serdar Türker ile röportaj

Pınarhisar ilçesine bağlı Kaynarca beldesinde süs havuzundan zıpkın ve ağ ile balık avlayan ve güvenlik kameraları tarafından görüntülenen 1'i kadın 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kamera kayıtlarında, Yenicami Mahallesi'nde kaynak suyundan oluşturulan ve belediye yetkililerince içerisine alabalık bırakılan süs havuzuna gelen 3 kişi yanlarında getirdikleri zıpkın ve ağ yardımı ile balık avlamaya başladı.

Ağ ile havuzdan balık tutamayınca şüphelilerden biri zıpkınla havuza girerek iki balık avladı. Durumu gören çevre sakinleri şüphelilere tepki gösterdi. Şüpheliler, 3 kişiyi darp ederek olay yerinden uzaklaştı.

Kaynarca Belediyesince şüpheliler hakkında Pınarhisar Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

"Şüphelilerin en ağır cezayı almalarını istiyoruz"

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, olay karşısında çok üzüldüklerini ve bir canlının hayatına kasteden şüphelilerin en ağır cezayı almalarını istediklerini belirtti.

Güvenlik kameralarını izlediğinde gözlerine inanamadığını dile getiren Türker, Pınarhisar Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Kaynarca'nın su kaynaklarının dünyaca ünlü olduğunu söyleyen Türker, "Biz kaynağımızdan bir süs havuzu oluşturduk. Geçmiş yıllarda havuza alabalık bıraktık ve şu anda balıklarımız üremekte. Biz onları koruyoruz, gözümüz gibi bakıyoruz. Havuzda yaklaşık 8 kilogramlık alabalıklar var. Beldemize gelen misafirlerimiz onları besliyor. Geçtiğimiz gün gece 02.30 sıralarında beldemizde istenmedik görüntülere şahit olduk. Gelen üç kişinin zıpkın ve ağ ile balık avladıklarını tespit ettik. Balıklarımızın bazılarını yaralamışlar bazılarını yakalamışlar. Kendilerini uyaran gençlerimizi darp etmişler. Biz yasal haklarımızı sonuna kadar arayacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Pınarhisar Kaynarca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title