Haberler

Survivor'un Bu Zamana Kadarki En Konforlu Ödülünü Gönüllüler Kazandı

Güncelleme:

Survivor'ın son bölümünde, ödül oyununu kazanan Gönüllüler yemek öncesi otelde keyifli vakit geçirdiler. Bu ödül aynı zamanda Survivor'da bugüne kadarki en konforlu ödül oldu.

Tv8'de izlenme rekorları kıran yarışma Survivor All Star'da bu sezon Gönüllüler en parlak dönemini yaşıyor. Gönüllüler 8 oyundur yani tam bir aydır hiçbir oyunu kaybetmiyor. Ödül yüzü görmeyen Ünlüler'de ise moraller gittikçe düşüyor.

Kaynak: Acunn.com / Komik - İlginç

Star Tv8 Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (21)

tarifsizmobilWeb@haberler.com:

Acun şike yapıyor.Önceki oyunlarda ufacık hatadanelenenler şimdi kocaman kafa atiyoramaaaaaa diskalifiye oluyomus ooo adalatmiiiiiiiiii

20
8
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

Bu lanet olasi programda ne war insallah kapatilir

18
7
yanıtYanıtla
Trakya. limobilWeb@haberler.com:

77 milyon kurabiye yi yada ona yaklaşarak insanları kendinden nefret ettiren Hilmi sini isteseydi 5 haftadır hasan 1. Olamazdı herhalde.bu nasıl bakış açısı .Ayrıca Begüm oyunlarda sıritman beni deli ediyor .tez zamanda elenmen dileğiyle .

10
12
yanıtYanıtla
SNİPERSmobilWeb@haberler.com:

ULAN KAPÇIK AĞIZLI KENDİ ADINA KONUŞ TURABİ VE HİLMİCEM KADAR BUKALEMUN VE YALAKA VARMI ORDA

12
9
yanıtYanıtla
haydeeMobil-ANDROID:

allah yardimciniz olsun...lanetliyorum bu zihniyeti.inadina chp

8
10
yanıtYanıtla
Demet Mobil-IOS:

Unluler icin cok uzuldum keske bozuk diskalifye olsaydi oh ne guzel Yan gel yat kufur et kafa at

12
5
yanıtYanıtla
CimbommobilWeb@haberler.com:

En büyük Cimbom GÖNÜLLÜLESONUNA kadar devam edin ünlüleri ezin bu aksam Gönüllüleri kazanacak

7
9
yanıtYanıtla
SerseriMobil-IOS:

Begüm resmen ciplak oturmus,ondan bundan bahsediyor,yav ciplak Insan oturup normalmis gibi bi erkekle konusurmu?Ne tuhaf bi kiz,haya sifir.Ödüle öbürleri sevinmesinler,kendisi asiri seviniyor,Ne bicim mahlukat.Su Bozokta bi gitse,Hakan Dogukana gidiyor,Bozoku fark etmedi bide,Nide Bozok terbiyesizi iftira atiyor,basini bayraga vurdu diye,Bide gördüm diyor,O Gözler Kör Ölür.Hakana Haksizlik ediliyor.Onlarinki oyun heycani,Hakaninki tahrik,Ne ikiyüzlülük,Turabi üzerine gitti,baktik Yalakalari Taner bile artistlik yapti Hakana,simdi Bozok,Diyoki Turabide yapti lan en büyük tahrik sizsiniz,Siz Hasana yaptiniz,Hakana yaptiniz ve Dogukana bile.Millet insa ALLAH Gercekleri görürde yoklar sizi,Hakan gitmemeli.

8
4
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

Anılın ayağı kırıldı normalde onun iyi beslenmesi gerekirken açlıkla mücadele ediyor Allah korusun çocuğun ayağı zayıflarsa acun kendi ayağınımı verecek böyle çeylerin telafisi olurmu

7
5
yanıtYanıtla
sevdamobilWeb@haberler.com:

Acun göz göre göre ünlüleri ezdiriyorsun resmen ya.Atmalı oyunlarda iyi olmadığımızı bile bile neden hala o tür parkurlar yapmakta ısrar ediyorsun anlamıyorum.Yazık günah şu oyunları dengele artık ne olur.Biz ekranın başında ölüp ölüp diriliyoruz.Yazık her şeylerini ortaya koyuyorlar ama her seferinde aç kalıyorlar. Programdan soğudum artık.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title