Haberler

Survivor Taner'e Hapis Şoku

Güncelleme:

Katıldığı Survivor yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı'yı tehdit eden Taner Tolga Tarlacı, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği belirtilen Taner Tolga Tarlacı, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Survivor Yarışması'nın ikinci sezonunda yarışan Taner Tolga Tarlacı'nın alacağını tahsil edemediğini iddia ederek, kendisini tehdit ettiğini belirten Acun Ilıcalı savcılığa başvurmuştu.

ACUN'U TEHDİT ETMİŞ

Ilıcalı suç duyurusu dilekçesinde, Tarlacı'nın "100 milyarı ödemediğiniz takdirde düşman olacağız", "Borcunuzu ödemezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam", "Bu artık kan davasına dönüştü", "Sakallarımı zorla kestirirken 400 milyar almasını biliyorsunuz", "Yakanızı bırakmayacağım, bir gün delirir ofisinizi basarım" şeklinde tehdit içerikli mesajlar yolladığını ifade etmişti.

ACUN MAHKEMEYE AVUKATI İLE GİTTİ

Ilıcalı'nın şikayeti üzerine Tarlacı hakkında tehdit suçlamasıyla 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istenmişti. İstanbul 64. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına şikayetçi Acun Ilıcalı avukatı ile beraber katılırken şüpheli Taner Tolga Tarlacı ise katılmadı.

HAPİS CEZASI

Duruşmada ifade veren Ilıcalı, Tarlacı'dan şikayetçi olduğunu belirtti. Kararını açıklayan mahkeme şüpheli Taner Tolga Tarlacı'nın tehdit suçlamasıyla 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

İYİ HALDEN CEZADA İNDİRİM OLDU

Mahkeme daha sonra Tarlacı'ının duruşmadaki iyi halini göz önüne alarak cezayı 5 aya indirdi. Şüpheli Taner Tolga Tarlacı'nın daha önceden sabıkasız olduğunu göz önüne alan mahkeme cezanın 5 yıl süreyle ertelenmesine karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

sewinç:

neden acun parayı vermiyor alacaklı suçlu oluyor. . . taner alcagını istemiş

31
1
yanıtYanıtla
ada:

saçma acun niye para veriyor onu anlamadım?

yanıt0
yanıt0
nurcan:

tanerin saten internette bi vidyosu var temizlikçi kadına eziyet ederken hakediyo bencde o vidyodan sonra herşeyi . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
gürcan:

biz acun çıktımı televizyonu kapatıyoruz

23
9
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Bu çocuk bence Türk değil.. Hiç bir Türk bu kadar kötü davranişa sahip olamaz.

13
15
yanıtYanıtla
gürcan:

acun kim tanımıyorum

16
10
yanıtYanıtla
Tarik:

şüpheli Taner Tolga Tarlacı ise durusmaya katılmadı. . . . . . . Mahkeme daha sonra Tarlacı''ının duruşmadaki iyi halini göz önüne alarak cezayı 5 aya indirdi. :)))))

23
2
yanıtYanıtla
c:

acun misyoneri nin işine gelmedimi iyi harcar

14
7
yanıtYanıtla
corci:

helal lan taner, delisin melisin ama sağlam adammışsın. .

13
7
yanıtYanıtla
gereksiz:

tam salak biri atın hapse hiç çıkmasın böyle aptallar

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title