Haberler

Survivor Sema, Zorlu Ada Şartlarında Saç Bakımından Vazgeçmiyor

Güncelleme:

Survivor'ın gözde yarışmacılarından Sema, zor şartlardaki ada yaşantısında saç bakımından vazgeçmiyor.

Yayınlandığı günden bu yana milyonları ekrana kilitleyen Survivor'ın yarışmacıları çok zor şartlarda hayatta kalma savaşı verirken bir yanda da ödüller için zorlu parkurlarda ter döküyor.

HER YARIŞMAYA FARKLI SAÇ MODELİ İLE ÇIKIYOR

Yarışmaya katılmadan önceki fotoğraflarda da saç konusunda çok titiz olduğunu gösteren Survivor Sema hemen hemen her yarışmaya farklı bir saç modeliyle çıkıyor.

HÜNERİNİ KONUŞTURUYOR

Kadın yarışmacılar susuz nasıl bakımlarını yapıyorlar diye düşünürken "ünlüler" takımından Sema Aydemir Apak zor şartlarda bile bir kadının ne kadar hünerli olabileceğini kanıtlıyor.

SİYAH SAÇ BANDINI YANINDAN AYIRMIYOR

Yarışmanın başlarında uçlara doğru açılan sarı saçını açık kullanan Sema yarışmanın ilerleyen bölümlerinde farklı modellerle karşımıza çıkıyor; Kimi zaman da bir tarafı kulak arkası yapıyor. Tabii yarışmalarda kullanmadan geçmediği siyah saç bandını da unutmamak olmaz.

SAÇINDAN UFAK TUTAMLAR ALIYOR

Ama diğer kadın yarışmacılar ada koşullarında saçıyla bu kadar ilgilenemezken Survivor Sema'nın vazgeçemediği bir detay daha var. Her ne kadar saçını düz açık da bıraksa saçından ufak tutamlar alarak örmeden ekran karşısına da çıkmıyor.

Sema Aydemir Apak'ın bir diğer saç modeli ise topuz. Ama kadınların hemen tokayla tutturduğu şekilde değil. Günlük hayatta bile kullanabileceğimiz dağınık topuz denilen modelden...

İşte Survivor Sema'nın farklı saç stilleri;









Kaynak: Haberler.com / Magazin

Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Elif Birkan:

Sema AYDEMIR tartismasiz survivorun gelmis gecmis en guzlu kadin hatta ve hatta en guclu yarismacisidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title