Haberler

Survivor Kadrosuna Yeni Bir Güzel Daha Katıldı

Güncelleme:

Survivor 'Ünlüler' kadrosunda 8. isim de belli oldu. Güzel oyuncu Eda Akkaya bu sezon sevilen yarışmanın 'Ünlüler' kadrosunda yer alacak.

Survivor Ünlüler kadrosunda 8. isimde belli oldu. Eski jimnastikçi yeni oyuncu Eda Akkaya da ünlüler kadrosunda yer alacak.

KADRO NETLEŞİYOR

Acun Ilıca'nın raiting rekorları kıran programı Survivor'da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı. Daha önce ünlüler kadrosunda Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Yunus Günce, Eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ve Çağan Atakan Arslan isimleri duyurulmuştu.

Ünlüler kadrosunun 9. ismi ise eski jimnastikçi yeni oyuncu Eda Akkaya oldu.

EDA AKKAYA KİMDİR

Eda Akkaya 18 Kasım 1990 İstanbul doğumlu. Genç yaşlarda Jimnastik yapan güzel isim daha sonra oyunculuğa başladı. Akkaya Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Eda Akkaya Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırdı. Atv'de yayınlanan kaçak dizisinde rol aldı.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR

Merakla beklenen yeni sezon Survivor programı 7 Şubat Pazar günü Tv8 ekranlarında başlaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ilıca Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (17)

Ata:

Acunun amaci milletin beynini kor etmek IZLEMEYIN

134
17
yanıtYanıtla
AsMobil-IOS:

Baslamaz. Olsun. Tv .8 Gencligi. Mah vediyor. Sorumlular. Da seyrediyor

71
19
yanıtYanıtla
Erdem:

Bu turk dusmanini izlemeyin lutfen

60
26
yanıtYanıtla
Knms:

Bekliyoruz 4 gözle . başlasın ya izlicek bişey bulamyrum

28
13
yanıtYanıtla
XXX:

Acun vatanseverdir siyasi görüşüde ak parti çatlasn hdpkk yandaşları utanmadan birde adamın programlarına gidiyorlar

26
14
yanıtYanıtla
Acitma hayvan:

Recep ivedik te gelcekmi...

19
11
yanıtYanıtla
TürkMobil-ANDROID:

Yeni Nesil uyuşturucu program başlıyor. İyi uykular TÜRKİYEM

21
2
yanıtYanıtla
asda:

yorum yazan arkadaşlar izleyenlere neden hakaret ediyor anlamıyorum.

15
2
yanıtYanıtla
ali:

cinci hocayım akpliyim bende cinci hoca bir yarışmacı istiyorum

2
9
yanıtYanıtla
ali:

Survivor güzelde oyunlar insanın canını sıkıyor. Yıldık oyun izlemekten.

2
8
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title