Haberler

Survivor'ın Hırçın Kızı Sahra Işık'ın Bilinmeyenleri

Güncelleme:

1992 doğumlu olan Sahra Işık Haliç Üniversitesi spor akademisi mezunu aynı zamanda 2013 Miss Model Of Turkey üçüncüsü. İlk Survivor'ında yaşadığı tartışmalarla sıkça konuşulmuştu.

Survivor'daki performansı ile göz dolduran Sahra, 1992 doğumlu. Haliç Üniversitesi spor akademisi mezunu olan Sahra, aynı zamanda 2013 Miss Model Of Turkey üçüncüsü.2014 yılında Malezya'da yapılan güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Sahra Işık, dereceye giremedi.

YARIŞMADA OLAYLARI İLE MEŞHUR OLDU

Aynı yıl, Acun ılıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katıldı. Takım arkadaşı Berna ile sert bir tartışmaya girdi. Berna, Sahra'ya vurması nedeniyle diskalifiye oldu.Yine aynı dönemde yarıştığı Turabi ile başlarda fazlaca samimi oldu ve ondan desteğini esirgemedi.

2. KEZ SURVIVOR'A GİTTİ

Ancak yarışmanın ilerleyen dönemlerinde Turabi ile de ciddi bir anlaşmazlığa düştü.Sahra Işık, performansına rağmen Survivor yarışmasında finali göremedi ve elendi.A dadaki sert uslubü ile şimşekleri üzerine çeken Sahra, Survivıor All Star kadrosunda yer alarak ikinci kez adaya gitti. Bu kez ne kadar başarılı olacağı büyük merak konusu.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Haliç Üniversitesi Sahra Işık Türkiye Malezya Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

ADSMobil-IOS:

Güzellik yarışmasında bu 3.cü olduysa büyük ihtimal ondan sonrakiler kör topaldır.

61
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BUNU GÜZELLİK YARIŞMASINA GÖNDEREN JÜRÜYÜ MERAK ETTİM

50
2
yanıtYanıtla
baba:

benimde bir kürt sevgilim vardı bayağı iyiydi valla. . . . :)))

6
30
yanıtYanıtla
midem bulandımobilWeb@haberler.com:

Yahu arkadaş inanamıyorum nasıl 3. olmuş kim yapmış bunu 3. Allahım şaka olmalı bu ben bir erkek olarak az bi makyaj yapsam bundan güzel olurum bu çok ammmaaa çooooook çirkin yaaaa zoruma gitti arkadaş

15
15
yanıtYanıtla
olalamobilWeb@haberler.com:

Bende bir Kürt kızıyım bunlada gurur duyuyorum bizim kadar namuslu olunda öyle konuşun her kürt terörist değildir bunuda unutmayın ama bi terörist olsaydık senin gıbılerde olmazdı

10
18
yanıtYanıtla
Asminn:

Kurt candir Gerisi Haymandir

yanıt0
yanıt0
serdar yolmazMobil-IOS:

yahu vücüt tmm ama surat ??

26
1
yanıtYanıtla
KurtMobil-IOS:

100 gönlüm olsa birini vermem..iğrenç bi tip itici

25
0
yanıtYanıtla
niye:

merve oflaz niye katılmış bu yarışmaya gurup kurmak için mi? sizce. .

20
3
yanıtYanıtla
arzu:

ana babası şu yukarıdaki her şeyi görünen pozunu görüp hiç mi üzülmez

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title