Haberler

Survivor Finalini İzlemenin Ücreti Dudak Uçuklatıyor

Güncelleme:

Survivor 2016'da finali Kıbrıs'ta izlemenin 2 kişilik maliyeti 4 bin lira. Sadece izleyiciden 500 bin lira toplanacak. Buna rağmen 611 oda tamamen doldu.

Milliyet Cadde yazarı Sefa Karahasan, Kıbrıs'taki Survivor finali öncesi önemli ayrıntıları köşesine taşıdı. Buna göre bu sezon finalin yapılacağı otel değişti. Otelin 611 odası tamamen doldu. 2 kişinin finali izlemesinin maliyeti ise 4 bin TL.

TALEP KARŞILANAMADI

Daha önce Kaya Artemis Otel'de düzenlenen final ise bu sene Nuh'un Gemisi'nde yapılacak. AcunMedya, bu sene Kaya Artemis Otel'den 250'nin üzerinde bir oda talep etti. Bu talep, yarışmanın final haftası olduğu dönemde karşılanamayacak durumda olunca, final Nuh'un Gemisi Otel'e alındı. Bir sorun veya sıkıntı yok.

OTELİN BÜTÜN ODALARI DOLDU

Nuh'un Gemisi Otel'de de final için hummalı bir çalışma var. Bu hafta otelin tüm odaları kapanmış. 611 oda full. Yarışma için ekipler bugün Ada'ya gelmeye başlayacak. Acun Bey'in de finalden bir gün önce otele yerleşmesi bekleniyor. Suit bir odada kalacak Acun Bey'in rahat çalışması için tüm ince ayrıntılar düşünülmüş.

BİN 200 KİŞİLİK İZLEYİCİ

Final için yaklaşık bin 200 kişilik alanda da çalışmalar başladı. Finali izlemek için kişi başı 350 TL ödemek gerekiyor. İki kişi finali izleyeyim, otelde kalayım derse, iki gece için ödeyeceği ücretin toplamı 4 bin TL. Sadece izleyiciden toplanacak ücret yaklaşık 500 bin TL.

MEDYAYA KONUŞMAYACAK

Bunun yanında final Ramazan ayına denk geldiğinden çalışmalar da iftara göre ayarlandı. Yarışmanın canlı yayını iftarın ardından başlayacak. Acun Bey bu sene yarışmayla ilgili medyaya konuşmama kararı aldı. Bu nedenle, Ada'ya gazeteci daveti de olmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Karahasan Milliyet Kıbrıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

dede:

para naletlenmiş kafirlerde bolca olur neden şaşırdınız ki

29
1
yanıtYanıtla
ÇÇ:

YALANCI DOLANDIRICI BUNLAR BU YARIŞMA HEPYALAN ACUN VE ÇALIŞANLAR NE SÖYLERSE BUNU YAPIN DİYORLAR VE FİNALİST NAGİHAN OLACAK

18
1
yanıtYanıtla
emekli:

akılları kıt paraları çok yapacak bir şey yok

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title