Haberler

Survivor All Star'ı Turabi Kazandı

Güncelleme:

Survivor All Star şampiyonu SMS oylamasının sonucunda Turabi oldu.

Survivor All Star şampiyonu belli oldu. Haftalarca kıran kırana mücadeleler geçiren yarışmacılar arasından büyük finale kalan Merve Aydın ve Turabi oldu. SMS oylamaları sonucu Survivor All Star'ın şampiyonu Turabi oldu.

SURVİVOR PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?

Son 10 yılın şampiyonu Survivor All Star birincisi olduğu taktirde büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira.

Survivor All Star 'ı kim kazandı sorusunun yanıtı için geri sayım başlarken gelin oyuncuların performanslarına ve SMS oylamasındaki sıralamalarına bakalım. Turabi Çamkıran tartışmasız Survivor 'da performansı en yüksek ve şampiyonluğun en favori ismi. Bugüne kadar yapılan Survivor SMS oylamalarında ise sıralamadaki yeri istikrarlı bir seyir izledi.

TURABİ'NİN IŞİD KAFA KESME TAKLİTİ

Turabi Çamkıran gönüllüler SMS sıralamasında ikinciliğin değişmez ismiydi. All Star ilk başladığında birinciliği hep o alıyordu ancak adadaki agresif tavırları sebebiyle bu yerini Hasan'a kaptırdı. Turabi'yi zirveden eden ise bir oyun sonrasında rakibine yaptığı IŞİD kafa kesme hareketi oldu.

GÖRKEMLİ FİNAL

Kuzey Kıbrıs'tan ekranlara gelecek olan Survivor All Star'da elenen tüm yarışmacılar büyük finalde bir araya geldi.

Aylardır Dominik'te ve oyunlarda mücadele eden yarışmacılar, ada hayatları boyunca yaşadıkları ilginç anları izlerken çok eğlendiler. Canlı yayında halk oylaması ile All Star şampiyonunun belli olacağı yarışmada, finalistler büyük bir heyecan yaşadılar.

SURVIVOR'DA YÜZLEŞME

Survivor All Star'da yarışmacılar ada hayatı boyu yaşananları konuşup, yüzleştiler. Herkes birbirine aklında kalan soruları sordu, yaşadıkları problemler üzerine konuştular. Kendini yarışmada ifade etme fırsatını bulamayanlar büyük final öncesinde tüm düşüncelerini anlatma şansı yakaladılar.

10 Yılın Şampiyonunun belli olmasına bir adım kala yarışmacılar arasında gergin dakikalar yaşandı.

"BU KIZ BANA AŞIK"

Konseyin henüz başında, daha önce eski yarışmadan da kavgalı olan Bozok ve Duygu birbirine girdi. Duygu'nun ani çıkışının ardından Acun Ilıcalı defalarca uyarmasına rağmen genç kadını susturamadı. Duygu Bozok'u kadın düşmanı olarak suçlarken, Bozok ise ilginç bir şekilde "Bu kız sırılsıklam aşık" diyerek herkesi güldürdü. Duygu sert tartışma esnasında ayağa kalkınca son damla da taşmış oldu. Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya'ya 'Seni nasıl susturabiliriz?' diye sordu. Duygu'nun cevabı 'Beni gönderebilirsiniz' oldu. Bu cevap üzerine Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya'yı yayından çıkardı. Ilıcalı ardından seyircilerden yaşanan gerginlik için özür diledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Duygu Çetinkaya Turabi Çamkıran Acun Ilıcalı Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (207)

emirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Meyveyi bitiren babasının konuşması resmen milleti aptal yerine koymaya kalktı zeki şey seniii

74
10
yanıtYanıtla
parismobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

HAKEDEN KAZANDI.İKİ YÜZLÜ UKALA MERVEYLE BABASINA KAPAK OLSUN.TURABİ TEMİZ KALPLİ.MERVENİN O FAŞİST BABASIDA HERKEZ OLİMPİYAT TA YARIŞAMAZ BENİM KIZIM GİBİ LAFLAR ETMİŞ.BU NE KÜÇÜMSER KELİMELER SADECE TURABİYE DEĞİL SANKİ O LAF HEPİMİZE ATILMIŞ GİBİYDİ.TURABİ TARAFTARI DEĞİLDİM AMA BENİM BİLE ZORUMA GİTTİ O UKALA LAFLAR.HALK NASIL KABUL ETSİN...

73
10
yanıtYanıtla
akplimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yine bir kürt kazandi kurtler hep kazaniyor

22
61
yanıtYanıtla
AdanamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tüm kötü örnekleri bünyeside barındıran tur abi birinci olmuş.tv8i tvimden sildim.

28
46
yanıtYanıtla
ŞANLI TÜRKMobil-IOS:

Hak eden kazandı. Helel olsun turbo dibine kadar!

46
26
yanıtYanıtla
kubraaamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

sonuc acilirken o kadar heycanliydim ki ve cok sukur turbo Turabi sampiyon oldu heall olsunn

47
21
yanıtYanıtla
offmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu ödülü merve hak ediyordu

14
45
yanıtYanıtla
korkutlu metinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

500 milyari iyi gonde kullan hilmicemi unutma turbo

49
9
yanıtYanıtla
MustafamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mervenin babası bence mervenin kazanmamasında büyük etken oldu yaptığı konuşma çok saçmaydı birden adama kıl oldum

58
0
yanıtYanıtla
korkutlu metinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kim ne derse desin helal sana TURBO

43
13
yanıtYanıtla
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title