Haberler

    Survivor 2017 Dokunulmazlık Oyununda İlhan Mansız Şov (28 Ocak Cumartesi 2017)

    FutbolArena - Survivor 2017'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

    FutbolArena - Survivor 2017'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 28 Ocak Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununu kazanan taraf ünlüler olurken, Ünlüler takımında eski Beşiktaşlı futbolcu İlhan Mansız güne adeta damgasını vurdu. Survivor 2017 - 28 Ocak Cumartesi yeni bölümü Başladığı günden bu yana Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2017, TV8'de 28 Ocak Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde yine izleyenleri ekranlara kitledi. Ünlüler ile Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunu bayrak yarışına kaldı.

    Survivor 2017 - 28 Ocak Cumartesi yeni bölüm İlhan Mansız'ın kazandığı oyunlar

    İlk turu Ünlüler kazanırken, ikinci turda ise gülen taraf Gönüllüler oldu. Kazanan takımı belirleyecen üçüncü oyunda ise Ünlüler takımında en iyiler olarak Serhat Akın, İlhan Mansız, Sema ve Pınar çıktı. Sema ve Pınar oyunlarını kaybederken, Serhat Akın ve İlhan Mansız rakiplerini mağlup etti. Ünlüler adına skoru 2-2'ye getiren İlhan Mansız, bayrak yarışında Sema ile çıktığı oyunda atışlarda da 2'de 2 yaparak Ünlüler takımına dokunulmazlığını getiren isim oldu. İlhan Mansız toplamda çıktığı 4 oyunda da galip gelme başarısı gösterdi.

    ACUN DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜNÜ İLHAN MANSIZ'A VERDİ

    Acun Ilıcalı da oyun içerisinde övgüler yağdırdığı İlhan Mansız'a dokunulmazlık sembolünü teslim etti. Oyun sonrasında açıklamalarda bulunan İlhan Mansız, "İnanarak ve özveriyle oynadık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ancak ödül oyunlarında da aynı özveriyle mücadele etmtemiz gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarındaki başarımızı ödül oyunlarda da sürdürmeliyiz." diye konuştu.

    MEDYADA EN ÇOK İLHAN MANSIZ YER ALIYOR

    Medya Takip Ajansı Interpress'in "Survıvor 2017" yarışmasına katılan yarışmacıların medyada çıkan haberleri ile ilgili araştırmasına göre Ünlüler takımından İlhan Mansız hakkında yılbaşından bu yana televizyon, yazılı basın ve internette toplam 972 haber çıktığı belirlendi.

    Survivor 2017 İlhan Mansız kimdir?

    Almanya'da doğan İlhan Mansız SV Lenzfried, FC Kempten ve FC Augsburg altyapılarında oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmiştir. İyi performansıyla FC Köln'e transfer olan İlhan Mansız, 19 yaşında yaptığı bu transferle futboldan ilk defa para kazandı. Kazandığı ilk parayla kendisine bir müzik seti almıştır. Türkiye'deki futbol macerası 1995'te başladı. İki senelik sözleşme ile Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Daha sonra, Münih Türkgücü, Kuşadasıspor, Samsunspor, Beşiktaş, Kobe, Herta Berlin, MKE ANkaragücü takımlarında oynamış, profesyonel olarak çıktığı 232 maçta 96 gol atmıştır. Milli Takım kariyerinde ise 21 maça çıkmış 7 gol atmıştır.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    İlhan Mansız Serhat Akın Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title