Haberler

Survivor 2016 Kadrosu Netleşmeye Başladı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Tv8'de yayınlanan reyting canavarı yarışma programı Survivor 2016'da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.

"Son Osmanlı Yandım Ali" filmiyle adını duyuran Ukrayna'nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, "İşte Benim Sitilim yarışmacısı" Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes'in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül'ün Survivor 2016 kadrosuna dahil olduğu konuşuluyor.

SİNAN ENGİN VE OĞULCAN ENGİN KADRODA YOK

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan çıkartıldı. Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan tepe, oyuncu Kerem Bürsin, oyuncu Tolgahan Sayışman'ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor.

(İşte Benim Sitilim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu İsmail Filiz Ukrayna Tv8 Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (27)

zorluMobil-ANDROID:

ulkenin en pisliklerinin bi araya toplandigi programlar hep acunda malida goturuyor parayida

22
1
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Ajdar olsa iyi olurdu

16
0
yanıtYanıtla
Ahmedinov tikarov Mobil-IOS:

Yilmaz Morgul ile birlikte Bulent Ersoy ve Fatih Urek de katilirsa EFSANE KADRO OLUR REYTINGLERI ALT UST EDER .

16
0
yanıtYanıtla
Yücel:

Yılmaz morgül adada hep beni eziyolar ben efendi oldukca diye aflar durur :D:D:D:D:D

15
0
yanıtYanıtla
amed sehrım benım:

bu kız varsa ızlemem abı. nefret edıyorum aysegulden tam bı cırkef.

14
1
yanıtYanıtla
Merakl:

Acunu tek geçerim çooooook iyi

4
10
yanıtYanıtla
fero:

Ayşegül ve yılmaz morgülün ne işi var get işine acun

12
1
yanıtYanıtla
Murat Noran Mobil-IOS:

İzlenmez bu sene

10
0
yanıtYanıtla
Sait Mobil-IOS:

Yilmaz Morgülll Efendim Anlamadim

9
0
yanıtYanıtla
TarafsızMobil-IOS:

Ütopya Semih'te vardır bence :)

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title