Haberler

SurveyMonkey CEO'su Dave Goldberg Öldü

Güncelleme:

Facebook'un COO'su Sheryl Sandberg'in eşi ve SurveyMonkey CEO'su Dave Goldberg cuma günü hayatını kaybetti.

SurveyMonkey'in CEO'su ve iki çocuk babası Dave Goldberg cuma günü yaşamını yitirdi.

"ŞOKTAYIZ"

Facebook'un COO'su Sheryl Sandberg'in de eşi olan Goldberg'in ölümünü kardeşi Robert kişisel Facebook hesabından duyurdu. Robert Goldberg kardeşinin ölümüyle ilgili olarak Facebook'tan, "Derin bir şok ve üzüntü içindeyim. Harika bir abimiz vardı, iki harika çocuğa sahipti, geçen gece öldü" ifadesini kullandı.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ DEĞİL

Kardeşi mesajında Dave Goldberg'ün ölüm nedeniyle ilgili olarak bir açıklamada bulunmadı. 47 yaşındaki Goldberg dünya üzerinde 25 milyon üyesi olan SurveyMonkey'in CEO'su olarak görev yapıyordu. Platform üzerinden anket düzenlenip akademik araştırmalarda kullanılabiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sheryl Sandberg Dave Goldberg Facebook Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

ACABA:

ZENGİNLER KENDİLERİNİ ÖLÜMSÜZ MÜ SANIYORLAR ?

24
2
yanıtYanıtla
fato2626:

haramzadeler, hırsızlar, çalanlar, çırpanlar ve Müslüman olduğunu iddia edenler. . . '' Ölüm gerçek dünya fani '' ayağınızı denk alın. . . . . . . . . . . . . .

17
8
yanıtYanıtla
azrailmobilWeb@haberler.com:

Sira ile para ile degil

18
3
yanıtYanıtla
HAKUNA MATATA:

COO NEDEMEK BİRDE KİM ÖLDÜ BİLEN VARMI

8
4
yanıtYanıtla
BahtiyarmobilWeb@haberler.com:

Var hè kardas co meo tanimiyor

4
5
yanıtYanıtla
obertanmobilWeb@haberler.com:

Coo chief operating officer. Bas operasyon yoneticisi denebilir. Ceonun tam altinda yer alir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title