Haberler

Sürücüyü Dikiz Aynası Ele Verdi

Güncelleme:

Adana'da otomobiliyle çarpıp kaçtığı lise öğrencisinin ölümüne neden olduğu iddia edilen zanlı 8 saatte yakalandı.

Adana'da otomobiliyle çarpıp kaçtığı lise öğrencisinin ölümüne neden olduğu iddia edilen zanlı sürücü, jandarma ekiplerinin araçtan düşen dikiz aynası ve kopan parçalardan yola çıkarak yaptığı araştırma sonucu 8 saatte yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 8 Ocak'ta, Kargakekeç köyü Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi önündeki yolda iki arkadaşıyla yürürken Muhammed Abdullah Şahin'e

(17) çarparak ağır yaralanmasına neden olan otomobilin sürücüsü, olay yerinden kaçtı.

Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Muhammed Abdullah Şahin, olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı istihbarat, asayiş, trafik ve olay yeri inceleme ekipleri, kaçan sürücünün kullandığı otomobili tespit etmek amacıyla, çarpma anında araçtan kopan dikiz aynası ve bazı parçalardan yola çıkarak geniş çaplı çalışma başlattı.

Kazanın meydana geldiği çevredeki yaklaşık 200 kilometrelik ana ve tali yol ile çevredeki 7 köyde araştırma yapan ekipler, merkez Seyhan ilçesinde dikiz aynası, çamurluğu ve ön farı kırık park halindeki 01 FA 944 plakalı aracı tespit etti.

Aracın ön kısmındaki mavi rengin kazada hayatını kaybeden Muhammed Abdullah Şahin'in kot pantolonuna ait olabileceğini de değerlendiren jandarma ekipleri, otomobilin sahibinin, lise öğrencisi Şahin'in ölümüne sebebiyet verdiği iddia edilen Osman K. (34) olduğunu belirledi.

Osman K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Çınarlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürüldü.

İfadesinde, kazaya karıştıktan sonra olay yerinden kaçtığını ve bunun için de pişman olduğunu söylediği belirtilen Osman K, yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir: İbrahim Erikan/Ali Güreli

Yayıncı: İsa Sansar - ADANA

Kaynak: AA / Güncel

Bahtiyar Vahabzade Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title