Haberler

Sürücünün "Güvercin" Hassasiyeti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Otobüsün durması- Otobüs altında güvercin detayı- Güvercinin otobüsün altından çıkması - Edirne'de otobüsün altına giren güvercin, sürücü ve yolcuların uğraşları sonucundakurtarıldı Edirne'de seyir halindeki otobüsün altına giren güvercin, sürücü ve yolcuların uzun süren gayretiyle kurtarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Otobüsün durması- Otobüs altında güvercin detayı- Güvercinin otobüsün altından çıkması - Edirne'de otobüsün altına giren güvercin, sürücü ve yolcuların uğraşları sonucundakurtarıldı Edirne'de seyir halindeki otobüsün altına giren güvercin, sürücü ve yolcuların uzun süren gayretiyle kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, Talatpaşa asfaltında trafiğin en yoğun olduğu bölgede, kullandığı otobüsün altına bir güvercinin girdiğini gören servis şoförü, aracı durdurdu.Aracın altındaki güvercini çıkarmak için uğraşan sürücüye yolcular da yardım etti.Bir süre sonra aracın altından çıkan güvercin uçarak gözden kaybolurken, "kurtarma operasyonu"nu izleyen bazı vatandaşlar, davranışından dolayı sürücüyü tebrik etti. Olayı izleyen vatandaşlardan Ahmet Altıyaprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sürücünün güvercini kurtarmak için büyük özveri gösterdiğini söyledi. Trafiğin yoğun olmasına rağmen bekleyen araçlara aldırmadan güvercini kurtaran sürücüye teşekkür eden Altıyaprak, "Herkes bu kadar duyarlı olsa ülkemizde hiçbir kuş veya köpek, araç çarpması sonucu telef olmaz. Sürücüyü tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title