Haberler

Ehliyete Dönüştürülecek Sürücü Sertifikaları İçin Son Tarih 3 Temmuz

Güncelleme:

Ehliyet almaya hak kazanan, ancak sertifikalarını ehliyete dönüştürmeyen sürücü adaylarına 29 Mayıs'a kadar tanınan süre 3 Temmuz 2015'e kadar uzatıldı.

Sürücü adayları, bu tarihe kadar sertifikalarını almazlarsa sürücü sertifikaları iptal olacak ve tekrar sınava girmeleri gerekecek.

RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

3 TEMMUZ'A UZATILDI

Değişiklikle, 29 Mayıs 2013'te yürürlüğe giren yönetmeliğin, yürürlük tarihi ve öncesinde sertifika almaya hak kazandıkları halde sürücü kurslarından sertifikalarını almayanlar ya da sertifikalarını aldıkları halde trafik şube müdürlüklerine gitmeyerek sürücü belgesine dönüştürmeyenlere tanınan süre, 3 Temmuz mesai saati sonuna kadar uzatıldı.

SON FIRSAT

Verilen sürede sınıfına uyan sürücü belgesi ile değiştirilmeyen sertifikaların geçerliliği sona erecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Memur Otomobil Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

METE:

SOYDU SOYDU SONUNDA BİZİ DE DÜŞMAN ETTİ İLLE HDP

8
9
yanıtYanıtla
Yetkililere .....:

Ehliyeti almak 350 tl ye mal oldu. Emniyete gittim 760 tl mi aldılar (aslında gasp ettiler)630 tl bankaya 130 tl de kart parası diye haraç kestiler. Bu devletin parası yenmez de ne yapılır? Halkını dolandıram bir ülkede garibana devlet malı nasıl haram olur? Bilen varsa cevaplasın . . . Ama işkembeden ve soytarıca değil adam gibi cevaplasın . . .

12
3
yanıtYanıtla
İzmirlimobilWeb@haberler.com:

Bak bak fotoğrafa 15 lira gösteriyo. Koysana 2 tane 200lük.

13
0
yanıtYanıtla
osman:

fakirler versin . vekillerimiz yesin. bende ödedim 636 tl maliye 119 kart parası zıkkım olsun yiyeceklere

12
0
yanıtYanıtla
MintiMobil-IOS:

O paralar lazım arkadaşlar rizese denizin üzerinde 3 dönüm şehir yapacaklar para o yüzden laZım. Sayary bitti yeni proje haksızlık yapmayın ülkemize lütfen.

8
4
yanıtYanıtla
Yetkililere .....:

Yılbaşında bi daha ehliyetler değişecek (bu da büyük kazık demek) . . . Halkın parasını çarçur edenlere yazıklarolsun . . .

10
1
yanıtYanıtla
İMA:

Bu bir kazanılmış hak olduğunda tarihin uzatılmasından yanayız, çünkü para kazanmak kolay değil, emniyet müdürlükleri sürücü kurslarından daha fazla para adaylardan istiyorlar, kırtasiye üçreti olarak adaylardan ortalama 550 tl alınıyor, bu vatandaşı ekonomi yönde zora sokmakta, yetkililerden buna bir çözüm getirmelerini istiyorum.

11
0
yanıtYanıtla
verilen hak geri alınmaz:

VERİLEN HAK GERİ ALINMAZ KAÇ YILLIK OLURSA OLSUN HAK HAKTIR

10
0
yanıtYanıtla
Trakya lıMobil-IOS:

Bu ne saçmalık ya kazanmış hak almış ama iptal olucak madem iptal edicen teşvik et 3 Temmuz a kadar harçlar devletten de de göriyim senin delikanlılığını

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yetkilerin allah belasını vesin soyguncu bunlar

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title