Haberler

Sürücü Koltuğundaki Buzağı Polisi Alarma Geçirdi

Güncelleme:

Zonguldak'ta radar kontrolü yapan polis, kameradan otomobilin içerisinde buzağı olduğunu fark edince ileride bekleyen ekiplere haber verdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi, Yeşiltepe- Kepez yolunda radar ile hız kontrolü yapan polis, kameradan otomobilin içerisinde buzağı olduğunu tespit etti. Radar ile hız kontrolü yapan polis biraz ileride bekleyen polis ekiplerine durumu bildirerek yakalanmasını istedi.

Otomobilin arka koltuğu sökülerek içerisine buzağı yerleştirildiği tespit edilirken, ön koltukta oturan şahıs yüzünü bisküvi kutusu ile gizlemeye çalıştığı görüldü.

"KÖYDEN ALDIM EVE GÖTÜRÜYORUM"

Trafik polisleri tarafından durdurulan Mustafa B. (60) idaresindeki 34 YL 7192 plakalı otomobilde yapılan kontrolde arka koltukların sökülerek içerisine yaklaşık 6-7 aylık bir buzağının konulduğunu tespit etti. Köyden aldığı buzağıyı evine götürdüğünü söyleyen sürücüye polis ekipleri usulsüz taşımacılıktan işlem yaparak aracı trafikten men etti.

GAZETECİLERE TEPKİ

Otomobilin ön koltuğunda oturan kişi gazetecilerin kendisini görüntülemesine engel olmak için yüzünü bisküvi kutusu ile saklamaya çalışırken, araç sürücüsü de gazetecilere tepki gösterdi. Otomobil içerisindeki buzağı güvenli bir yere götürüldükten sonra, araç Kdz. Ereğli Belediyesi otoparkına çekildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşiltepe Zonguldak Kepez Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

genç türk:

araç zaten ticari kapalı kasa kamyonet öyle işler için imal edilmiş bunun neresi uygunsuz . . . vergi deseniz en alasını veriyoruz bırakında adamlar işini yapsın içimiz dışımız ceza oldu artık trafik ekiplerini gördüğümüz zaman düşman görmüş gibi oluyoruz bu nedir yaaaaa

35
4
yanıtYanıtla
Nevar Burda?:

Türk degil mi ne beklerdin

2
16
yanıtYanıtla
sss:

ineğin peşine düşün belki yakalrsınız 300 tl de ceza kesersin çatır çatı yersiniz bu parayı

1
5
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

POLISLER COK SANSLIYMIS ya SÜRÜCÜ siz benim kim oldugumu biliyormusunuz diyebilseydi. . . . . . . . . Haydi Türkiye ileri. !!!

1
4
yanıtYanıtla
kapqkara:

hangi örgüt üyesiymiş bu buzağı. . . .

2
2
yanıtYanıtla
amedli:

çok saçma bencede zaten arac ticari yazık değilmi trafikten men ediyorlar. zaten yıllık vergi ödeniyor arac ticari kuytu bir yerde yakalansaydı eminim arac baglanmazdı

1
0
yanıtYanıtla
cem:

Bu bir kamyonet zaten. Haberde hata var, koltukları sökülerek deniyor. Bu tip araçlarda arkada koltuk olması zaten suç. Ve bu araçlar ticari amaçla kullanılmaktadır. Ruhsatında Kamyonet geçmektedir. Vergisi normal araçlara göre 4 kat daha fazladır. Polislerin ceza yazmaması lazım

1
0
yanıtYanıtla
mustafa demir:

o değilde vidyoyu çeken işi gücü bırakmış bu adamımı takip etmiş okadar yol vidyo çekmiş :))

1
0
yanıtYanıtla
hayret bişey:

Bizim polislerde anca böyle basit şeylerle alarm olur oyalanır zaten. Adam ev geçindirecek belki sütüyle etiyle sanane

0
0
yanıtYanıtla
EFe Ümit yılmaz:

KURBANA HAZIRLIK SEHİRDE BESLEYECEKMİŞ LEMMM NE İŞ BU YAF

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title