Haberler

Sürücü: "Hak Eden Sıralamada Olsun"

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Sürücü, Arapgir ve Yazıhan ilçelerini ziyaret etti.

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Sürücü, Arapgir ve Yazıhan ilçelerini ziyaret etti. Sürücü, 7 Mart'ta CHP Malatya milletvekili belirleme seçimlerinde hak eden bir sıralama olmasını istedi.

Sürücü, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Arapgir, Yazıhan ve Fethiye'yi ziyaret etti. İlk olarak CHP Arapgir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sürücü, hem CHP Arapgir İlçe Başkanını hem de ilçedeki değerli dostlarını ziyaret etmekten memnun olduğunu belirterek, "Arapgir ilçesine girerken 11 bin 100 nüfusu olduğunu gördük. Arapgir geçmişte çok daha görkemli bir ilçeydi. Ekonomisiyle, kültürel yaşamıyla, sosyal hayatıyla çok canlı bir konumdaydı. Ama yanlış ülke ekonomisi ve sosyal politikalar nedeniyle Arapgir ilçesinde gerileme yaşandı. Bu durum gerçekten bizleri çok üzüyor. Ekonomik politikaların tekrardan gözden geçirilmesini ve binlerce yıla dayanan tarihi olan ilçenin yeniden ayağa kalkması, canlanması gerekiyor. İlçede yaşanan göçün azalması için de başta sanayi ve tarım olmak üzere ekonomiyi ayağa kaldıracak politikaların hayata geçirilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

CHP olarak ekonomin düzelmesi için üretim ve istihdama dayalı olması gerektiğini savunduklarını belirten Sürücü, Arapgir ilçesinde de daha fazla yatırım yapılması gerektiğini düşündüklerini belirtti. Sürücü, şunları kaydetti:

"CHP iktidarında Arapgir ilçesinde ciddi anlamda destek vermek istiyoruz. Halkımız takdir eder ve bize bu fırsatı verirse büyük bir memnuniyetle başta Arapgir olmak üzere tüm ilçelerini eski ihtişamlı günlerine kavuşması için çalışmalar içinde olacağız."

"HAK EDEN SIRALAMADA OLSUN"

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Sürücü, şahsına gösterilen ilgiden dolayı da hem CHP Arapgir İlçe Başkanlığı'na hem de Arapgir'lilere yürekten teşekkür ederek, 7 Mart'ta CHP Malatya Milletvekili adaylarını belirleme seçimlerinde de desteklerini esirgememelerini istedi. Sürücü, Arapgirli dostlarının gönlünde kendisinin de var olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"İnşallah hak eden bir adaylık sıralaması olacaktır. Bize de bir teveccüh gösterirlerse büyük memnuniyet duyarız."

ARAPGİR'DE 108 DELEGE OY KULLANILACAK

CHP Arapgir İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ise, CHP Malatya Milletvekili aday adayı Avukat Yusuf Sürücü'nün ilçe başkanlığını ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

"7 Haziran genel seçimlerinde CHP'de milletvekili olmak isteyenler başvurularını yaptılar. Tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Arapgir'in geldiği durum Yusuf Bey'in de ifade ettiği gibi hepimizi üzmektedir. Biz CHP Arapgir İlçe örgütü olarak doğru bildiklerimizi her zaman her platformda dile getirmeye devam edeceğiz. Arapgir ilçesinde de 7 Mart günü eğilim yoklaması gerçekleştireceğiz. Delegemiz, partilimiz kimi taktir ederse, kime güvenirse ona saygı duyarız. Arapgir ilçemizde 7 Mart seçimlerinde oy kullanacak 108 arkadaşımız var. Bizler tüm delegelerimize oy kullanmaları için çağrıda bulunduk. Daha verimli, daha isabetli bir milletvekili adayı sıralaması olmasını temenni ediyorum."

SORUNLARI DİNLEYEREK, ÇÖZÜM YOLLARINI ANLATTI

CHP Malatya Milletvekili aday adayı Avukat Yusuf Sürücü daha sonra Arapgir İlçe merkezini, Yazıhan İlçe Başkanlığını ve Fethiye merkezlerini gezerek vatandaşların sorunları dinleyerek, çözüm yolları konusunda düşüncelerini paylaştı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Sürücü Yazıhan Malatya Arapgir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title