Haberler

Suruç'taki Terör Saldırısı - Daeş'e Adam Kazandırdığı İleri Sürülen Çay Ocağının Sahibi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Reklam tabelası yapan iş yerinden detaylar- İş yeri sahibi Emir Çokgezer'in konuşması- Genel detaylar Suruç'taki terör saldırısı- Saldırıyı gerçekleştiren kişinin ağabeyi tarafından geçmişte işletildiği ve terör örgütü DAEŞ'e adam kazandırıldığı ileri sürülen çay ocağının faaliyet gösterdiği dükkanda reklamcılık yapan Emir Çokgezer, iş yerinin basında bu olayla anılmasından rahatsız - Çokgezer: - "Ticari faaliyete başladıktan sonra bu olay cereyan edince bizim ticari hayatımız bitti" Suruç'taki saldırıyı gerçekleştiren teröristin ağabeyi tarafından geçmişte çay ocağı işletildiği ve terör örgütü DAEŞ'e adam kazandırıldığı ileri sürülen dükkanda reklamcılık yapan Emir Çokgezer (37), iş yerinin basında bu olayla anılmasından rahatsızlığını "Ticari hayatımız bitti" sözleriyle dile getirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Reklam tabelası yapan iş yerinden detaylar- İş yeri sahibi Emir Çokgezer'in konuşması- Genel detaylar Suruç'taki terör saldırısı- Saldırıyı gerçekleştiren kişinin ağabeyi tarafından geçmişte işletildiği ve terör örgütü DAEŞ'e adam kazandırıldığı ileri sürülen çay ocağının faaliyet gösterdiği dükkanda reklamcılık yapan Emir Çokgezer, iş yerinin basında bu olayla anılmasından rahatsız - Çokgezer: - "Ticari faaliyete başladıktan sonra bu olay cereyan edince bizim ticari hayatımız bitti" Suruç'taki saldırıyı gerçekleştiren teröristin ağabeyi tarafından geçmişte çay ocağı işletildiği ve terör örgütü DAEŞ'e adam kazandırıldığı ileri sürülen dükkanda reklamcılık yapan Emir Çokgezer (37), iş yerinin basında bu olayla anılmasından rahatsızlığını "Ticari hayatımız bitti" sözleriyle dile getirdi.Terörist saldırıyı gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün ağabeyi tarafından Bahçelievler Mahallesi'nde işletildiği öne sürülen İslam Çay Ocağı'nın bulunduğu dükkanda 4 ay önce iş yeri açan Çokgezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işletmesinin bu olay nedeniyle haber olmasından rahatsız olduğunu söyledi. Adıyaman'da 8 yıl reklam şirketlerinde işçi olarak çalıştıktan sonra kendi iş yerini açmaya karar verdiğini ve burayı kiraladığını anlatan Çokgezer, iş yerinde daha önce İslam Çay Ocağı adıyla bir işletme bulunduğunu taşındıktan sonra öğrendiğini, çevredeki esnaftan burasıyla ilgili "sıradan bir çay ocağı olduğu" bilgisini edindiğini kaydetti.Dükkanın kendisi kiralamadan önce 4 ay boş kaldığını aktaran Çokgezer, şöyle konuştu: "Ticari faaliyete başladıktan sonra bu olay cereyan edince bizim ticari hayatımız bitti. Bazı medya mensuplarının ben burada yokken fotoğraflar çekip 'işte olayın başladığı yer' diye dükkanımın resmini koymalarından dolayı mağdur olduk. Sonuç itibarıyla ticari hayatımız risk altına girdi. Aynı zamanda hakkımızda yalan yanlış haberler yapılmış. Dükkanım 'IŞİD'in irtibat bürosu' diye lanse edilmiş. Bunlardan rahatsızım ve hepsinden davacıyım. Rahatsız ediliyoruz. Dükkanın içindeki minberlerden, IŞİD'in ambleminden bahsedilmiş. Buyursunlar gelip baksınlar böyle bir şey var mı?"Bu haberler dolayısıyla tehlikede olduğunu ve başına bir şey gelmesinden endişe duyduğunu dile getiren Çokgezer, devletten yardım beklediğini ifade etti.Çokgezer, iş yerinin kapısında yazılı olan ayetlere de değinerek, "Hepimizin evinde ayet yok mu, iş yerinde ayet yok mu? Benim vicdanım onları kaldırmaya el vermedi. Sonuçta hepimiz elhamdülillah Müslümanız. Bir ayetten kime ne zarar gelir? Yalan yanlış haberlerle konu başka yerlere çekiliyor. İnşallah düzelir" diye konuştu.Adıyaman'ın nezih bir kent olduğunu vurgulayan Çokgezer, bu tür olayları tasvip etmediklerini ve 2 kişinin yaptığı saldırıyı bütün bir şehre mal etmenin yanlış olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Adıyaman Alagöz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title