Haberler

Suruç'taki Terör Saldırısı

Akkuş Belediyesi, Suruç'taki terör saldırısı nedeniyle Akkuş Festivali'ni iptal etti.

Akkuş Belediyesi, Suruç'taki terör saldırısı nedeniyle Akkuş Festivali'ni iptal etti.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, yaptığı yazılı açıklamada, Suruç ilçesinde meydana gelen hain terör saldırısını kınadı.

Terörün vahşi ve aşağılık yüzünü bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Demirci, "Sivil vatandaşlarımıza yönelik yapılan bu saldırı asla kabul edilemez. Saldırıyı yapan kalleşler ve arkasındaki işbirlikçileri mutlaka adalet önünde hesap verecek ve en ağır cezaya çarptırılacaklardır. Savunmasız vatandaşlarımıza yapılan bu kalleşçe saldırıyı kınıyor, ölenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum" ifadesini kullandı.

Demirci, saldırının ardından Akkuş Festivali'ni iptal ettiklerini kaydederek, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Yapılan bu saldırı yürekleri dağlamış ve bizleri derinden üzmüştür. Yaşanan acı sonrası 7-8-9 Ağustos'ta yapmayı planladığımız festivalimizi iptal etme kararı aldık. Ülkemizin bir köşesinde acı yaşanırken biz burada hiçbir şey olmamış gibi hareket edemezdik. Festival kapsamındaki konser, güreş ve diğer tüm etkinliklerimiz iptal edilmiştir. Üzüntümüz büyüktür milletimizin başı sağolsun."

Kaynak: AA / Yerel

İsa Demirci Akkuş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title