Haberler

Suruç'taki Canlı Bombanın Kimliği Kesinleşti

Güncelleme:

32 kişinin yaşamını yitirdiği Suruç'taki saldırıyı yapılan DNA testi sonucunda Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün gerçekleştirdiği kesinleşti.

Suruç bombacısının Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Şeyh Abdurrahman Alagöz olduğu yapılan DNA testi sonucunda kesinleşti.

İKİNCİ SALDIRGAN ŞÜPHESİ

Habertürk'ten Umut Tütüncü'nün haberine göre saldırıda kimliği tespit edilemeyen ancak kadın olduğu belirlenen ikinci bir şüpheli ortaya çıktı. Saldırıda cesedi parçalanan kadın şüphelinin kimlik tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.

"ÇOCUKLARIM BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZDI"

Canlı bomba olduğu kesinleşen Alagöz'ün annesi dün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "6 ay önce ağabeyi Y.A. birlikte Antep'e çalışmaya gideceklerini söylediler. Ne işi yapacaklarını sordum, 'Gidince bulacağız bir şeyler' dediler. Babası ve ben maddi durumumuz kötü olduğu için kabul ettik. Antep'e gittikten sonra zaman zaman bizi arıyorlardı. İyi olduklarını ve çalıştıklarını söylüyorlardı. Nerede çalıştıklarını yine söylemediler. Son olarak bayramdan iki gün önce görüştük. İyi olduklarını ve meraklanmamamızı söyledi. Daha da görüşemedik. Bayramda aramalarını bekledim ama aramadılar. Çocuklarım böyle bir şey yapmazdı. Bayramda annelerinin babalarının elini öperlerdi. Onları çok merak ediyorum.

"POLİSLER GELİP SORDU"

Polisler çocuklarımın nerede olduğunu sordu. Bende bildiklerimi anlattım. Ne olduğunu sordum bana bir şey anlatmadılar. Mahalledeki komşularım oğlumun nüfus cüzdanının internette gezdiğini söylediler. Ne olduğunu hala öğrenebilmiş değilim. Babası da kamyon şoförü, o da yıkılmış durumda. Bilgi alamıyoruz kimseden."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gaziantep Habertürk Adıyaman Alagöz Güncel Haberler

500

Yorumlar (213)

GAZİAdınızı Yazın:

Kahrolsun PKK . Yaşasın ADIYAMAN yaşasn SEMSUR Ne mutlu Türk bayrağınin altında yaşayan kürt olduğuma

24
78
yanıtYanıtla
Şeyh Abdurrahman Alagöz:

ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİMM

18
82
yanıtYanıtla
cizreli:

Allah mekanını cehennem etsin inşallah

42
28
yanıtYanıtla
Genç:

yazık daha çok gençmiş Allah tahsiratını affetsin.

8
61
yanıtYanıtla
GAZİANTEPLİ:

ADIYAMANDA DA VATANSEVER COKMUS DEMEKKİ ...İYİ YAPTIN KARDEŞİM..SENİN YERİN İNŞALLAH CENNET OLUR...ALLAH YOLUNDA ÖLENLERE ÖLÜ DEMEYİN ..

38
29
yanıtYanıtla
ekobi:

Kürt miletinin sabrini denemeyin sakin hepiniz yanarsniz

21
44
yanıtYanıtla
ADIYAMANLI:

ARKADAŞLAR OYUN BÜYÜK. OLAYI PKK YAPTI. ODTÜ OLAYDAN 1, 5 DAKİKA SONRA SURUÇTA KATLİAM VAR DİYE PANKART ASTI. . DURUMA BAKIN. AYRICA HDPDE AKTİF OLAN HİÇBİR SİYASETCİ YOKTU ORADA KOBANİ YÜRÜYÜŞÜNDE HDPLİ YOK? UYAN KÜRT UYAN. .

50
12
yanıtYanıtla
Kürt:

Adiyamanli olmaktan utanç duyuyorum.nasil koyun memleket ya.

21
36
yanıtYanıtla
SELOCAN:

ADİYAMAN GERİCİLİĞİN YOBAZLIĞIN CEHALETİN BAŞKENTİDİR ORDA BİR ARAŞTIRMA YAPILSIN HALKIN YARIDAN FAZLASI İŞİDİ DESTEKLER ADAMLAR ORTAÇAĞ KAFASINI GÜNÜMÜZDE YAŞAMAKTADIR DEVLET ORAYI İYİ ANALİZ ETSİN VE TEDBİR ALSIN YOKSA TÜRKİYENİN HER TARAFI CANLI BOMBA TEHDİDİNDE KALABİLİR ORDAKİ DERĞAHLAR TARİKATLAR KAPATILSIN KURSLARDA MODERN EĞİTİME İLİME BİLİME YÖNLENDİRİLSİN GENÇLER ATATÜRK DEVRİMLERİ VE LAİK CUMHURİYET DEVLETİN TEK GAYESİDİR ONLARI ESAS ALMALI GERİCİLİĞİ BÖLÜCÜLÜĞÜ YOK ETMELİDİR

22
35
yanıtYanıtla
ZEHRA58:

ONURLU TÜRK HALKI BU PISLIKLERI ELVET BITIRIR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .D

14
43
yanıtYanıtla
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title