Haberler

Suruç'ta Ölen Genç Kızın Son Paylaşımı Yürek Burktu

Güncelleme:

Suruç'ta yaşanan patlamada hayatını kaybeden Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Nuray Koşan'ın, sosyal paylaşım sitesinde son yaptığı şarkı paylaşımı yürek burktu.

Suruç'ta yaşanan patlamada hayatını kaybeden Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Nuray Koşan'ın, sosyal paylaşım sitesinde son yaptığı paylaşım arkadaşları arasında paylaşılmaya başladı.

"NEREYE UÇAR TURNALAR" İSİMLİ ŞARKIYI PAYLAŞTI

Suruç'ta yaşanan patlamada hayatını kaybedenler arasında yer alan Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuray Koşan'ın olaydan bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ve yürek burkan şarkı, arkadaşları arasında paylaşılmaya başlandı. Patlamadan bir gün önce Hüsnü Arkan'ın "Nereye Uçar Turnalar?" isimli şarkısını paylaşan genç kız, daha sonra yaşamını yitirdi.

"ÖLENLERİN ADINI UNUTMA"

Genç kızın paylaştığı şarkının mısralarında, "Sen yıkıldın altında göğün, yandın küçük bir pervane gibi. Ah, küçük bir pervane gibi. Kim götürdü bakışından ışığı, kim aldı gözlerinden onu? Kadehlerden yüreğine boşalan acı bir umutsuzluk, o mu? Kime söyledin derdini, kimi sevdin gizli gizli? Kimler uyandırdı içindeki kötü kırık türküleri? Ölenlerin adını unutma; türkülerin, meydanların. Ah, bırakmasın onlar seni" ifadeleri yer alıyor.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Patlamada yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuray Koçan'ın cenazesi memleketi Bursa'nın Mudanya ilçesine, sınıf arkadaşı Nazlı Akyürek'in cenazesi ise memleketi Sakarya'nın Karasu ilçesine gönderilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (84)

adem:

Türk kızlarının yürekli olduğunu bilirdim de bu kadarini tahmin edemezdim... helal size güzel yürekli çocuklar.

13
247
yanıtYanıtla
tugrulhan:

kobani yerin dibine batsın. . pkknın canı cehenneme

46
20
yanıtYanıtla
anadolu:

zavallı kız. . . nasıl oldu da bu yoldaş bozuntularının içine düştü

40
5
yanıtYanıtla
CUDI:

Allah rahmet eylesin guzel insanlar. Siz ROJAVA NIN ve KOBANI direnisinde yasayacaksiniz. . YPG bu barbarlardan hesap soruyor. . ve sormaya da devam edecektir

9
34
yanıtYanıtla
Hakan:

kesin lan artik duygu somurusunu . . . . bu isinin arkasindakileride bulup gebertmek lazim o ada ayri bir konu ama su herifleri kahraman yapmak icin birileri bi yerlerini yirtiyor ulan bu ulkede kimse sizin bu tiyatrolarinizdan dolayi dunya gorusunu degistirmez. . kimsede bi komunist belki ateist öldü diye de cok uzulmez

32
8
yanıtYanıtla
ZEHRA58:

vah vah vah ne işin vardı be gülüm evinde ananin dizinde otursaydin senmi kurtaracaksin kobaniyi cok üzücü yok yere oldu parça parça oldu yazık

29
9
yanıtYanıtla
tokmak:

saldırıyı destekleyenlerle aynı havayı soluduğuma utanıyorum. . .

20
18
yanıtYanıtla
ÖZ:

Mahallelerde ev tutup Kürtçe dersi adı altında PKK/PYD/HDP yetiştirme evleri açiyorlar dikkat!! Neden bilmiyorum ama devletin umrunda değil. Biz halk olarak kendi güvenliğimizi sağlamalıyız. Yarın geç olursa demedi demeyin. . .

25
12
yanıtYanıtla
...........:

ALLAH rahmet eylesin mekanınız cennet olsun

30
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

SOLCU SAZANLARI PKK TOPLAYIP GÖTÜRMÜŞ GÜMLETMİŞ. NİYE HDPLİ MİLLETVEKİLLERİ YOK HEMDE BÖYLE BİR EYLEMDE.

24
10
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title