Haberler

Suruç'ta Hayatını Kaybeden 31 Gencin Ölüme Gidiş Görüntüleri

Güncelleme:

Suruç'ta 31 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısına uğrayan grup üyelerinden bazılarının yola çıkmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı.

Şanlıurfa Suruç'ta yaşanan korkunç saldırı grup üyelerinin basın açıklaması yaptığı sırada meydana gelmiş ve 31 kişi ölmüş, 100'e yakın kişi de yaralanmıştı. SGDF üyelerinin "Beraber savunduk, beraber inşa ediyoruz" sloganıyla gerçekleştirdiği projeyle, 19-24 Temmuz tarihlerinde Kobani'ye giderek inşa faaliyetlerinde bulunacakları, İstanbul, Adana ve İzmir gibi illerden gelen üyelerin Suruç'ta toplandığı öğrenildi.

PATLAMA ÖNCESİNDE İNTERNETTE PAYLAŞIM YAPTILAR

Grubun sitesinden yapılan paylaşımlarda, Suruç'taki basın açıklamasının ardından Kobani'ye geçmek için bekleneceği, Kobani'ye geçilmesi durumunda inşa faaliyetlerine yardım edileceği bilgisi paylaşılmıştı. 31 kişinin öldüğü ve 76 kişinin yaralandığı patlama öncesinde, grup üyelerinin internette yaptıkları paylaşımlarda, İstanbul, Adana ve İzmir'den Suruç'a gitmek için yola çıkan kişilerin otobüslerdeki fotoğraflarına yer verilmişti. Grubun facebook ve twitter hesaplarından paylaşılan videolarda da, Kobani'de hatıra ormanı yapılacağı, IŞİD'in son saldırısında yıkılan savaş müzesinin ve çocuk kreşinin yeniden inşası için çalışılacağı, Berkin Elvan adına meyve ağaçları dikileceği açıklanmıştı.

ÖLENLERİN İSİMLERİ DE PAYLAŞILDI

Bugün Suruç'ta grup üyelerinin basın açıklaması sırasında yapılan saldırının ardından, grubun twitter hesabından ölenlerin isimleri paylaşıldı. Bombalı saldırı sonrası paylaşılan fotoğrafta, 11 kişinin ismi verilerek, bu kişilerin Suruç'taki saldırıda hayatlarını kaybettikleri savunuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kobani İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (65)

Ozgur kartal:

İşid ve pkk defolun gidin bu ulkeden size ihtiyacı yok bu insanların barış içinde yaşaması için

25
5
yanıtYanıtla
Eeee:

Hiçbirinin mekanı cennet değil , anarşi yaratıp düzeni bozmaya çalışan kişiler , namaz abdest yok cennet öylemi

15
10
yanıtYanıtla
BznMobil-IOS:

Allah hepsine rahmet eylesin. Hepiniz şerefinizle şehit oldunuz. Klavye kahramanları Allah hepinizin belasını versin

6
18
yanıtYanıtla
ss:

ülkem için şehid olan, bir askerin cenazesinde görmediğimiz insanlar, kobaniyi inşa etmeye gidiyorlar. çok manidar.

20
4
yanıtYanıtla
meril:

hayırlı yolculuklar. . . . hahahaha

10
12
yanıtYanıtla
firat dicle:

bu devlet eli ile yapilan katliamda Sehit olan insanlarimiza Allahtan rahmet diliyorum ve yaralilara da acil sifalar olsun diyorum siz Kobani icin kobani halki icin hem kobaninin sesini tüm dünyaya duyurmak hem de insanligin düsmani ve ortaklari tarafindan yikilan kobaneyi insaa etmek icin geldiniz fakat tc devleti ve yandaslari eliyle katledildiniz biz Kürd halki olarak size söz veriyoruz kaninizi yerde birakmayacagiz bu intikam mutlaka ama mutlaka alinacaktir Viransehirli

0
21
yanıtYanıtla
anlamadım:

hayla berkin elvan hayla özgürleşme istiyolar

18
2
yanıtYanıtla
iskilipli:

bak ne güzel berkin elvana kavuştunuz teşerkür edin işide

14
3
yanıtYanıtla
ss:

siz bomba patlatmayı iyi bilirsiniz. molotof atmayı;17 yaşındaki kızı otobüsde diri diri yakmayı. işte terörle aranıza mesafe koymazsanız herkesi yakar bu ateş. teröre ve tröriste lanetler olsun.

13
4
yanıtYanıtla
Ertan:

Ben de hep bunların nasıl para kazandığını merak etmişimdir!! İşleri nedir, nasıl geçinirler, parayı nereden bulurlar? Biz çalışmaktan başımızı kaldıramıyoruz, bunlar ülkeyi bölmek için otobüsler kaldırıp şehir şehir geziyorlar. .

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title