Haberler

Suruç Eylemini İzlerken Aydınlatma Fişeği ile Ağır Yaralandı

Mersin'de, Suruç'ta meydana gelen canlı bomba saldırısını protesto etmek isteyen grup, polise molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı.

Mersin'de, Suruç'ta meydana gelen canlı bomba saldırısını protesto etmek isteyen grup, polise molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Olayları balkondan izleyen 35 yaşındaki Bülent Ecevit Güngör, gruptan atıldığı iddia edilen aydınlatma fişeğinin kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Şevket Sümer Mahallesi'nde yüzleri kapalı yaklaşık 20 kişilik grup, Siteler Polis Merkezi'ne doğru yürüyüşe geçti. Karşılarında polis ekiplerini gören grup, molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Bu sırada evinin balkonunda olayları izleyen 2 çocuk babası TIR şoförü Bülent Ecevit Güngör, gruptan atıldığı iddia edilen gemilerde kullanılan aydınlatma fişeğinin kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan Güngör'ün yardımına polisler koştu.

ANNE TEPKİ GÖSTERDİ

Göngör, olay yerine çağırılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, haber alan yakınları da hastanede bir araya geldi. Anne Emine Güngör, oğlunun yaralanmasına sebep olan kişilere tepki gösterdi. Güngör'ün durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, polis aydınlatma fişeğini atan kişinin yakalanması için çalışma başlattı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Akdeniz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (2)

türkmen:

vurun kardeşim taş atanı moltof atanı havayi fişek atanı acımayın. neden taş atıyon sen bu devletin vatandaşıysan sittir git evinde otur. sokakta ne bok işin var

4
0
yanıtYanıtla
in aşagı:

balkondan el kol işareti yaparsan senin ne farkın var

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title