Haberler

Sürpriz İftar Ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, dört ayrı eve iftar öncesi sürpriz ziyarette bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, dört ayrı eve iftar öncesi sürpriz ziyarette bulundu.

İlk olarak Dutluk Mahallesi'nde ikamet eden 95 yaşındaki Mehmet Tokmak ve eşi Güllü Tokmak'ı ziyaret eden Akgül, ardından Yeşilbayır Mahallesi'nde bedensel engelli Esvet ve Dilek Ceylan çiftini, ardından da 14 yıl evvel yıldırım düşmesi sonucu eşini kaybeden 3 çocuk annesi Emine Keskin'i ziyaret etti.

Ailelerin sorunlarını dinleyerek hasbıhal eden Akgül, iftar saatinde ise Yeşilbayır Mahalle sakini Arzu Daşkın'ın evine misafir oldu. Akgül'ü karşısında gören anne Arzu Daşkın ve geçirdiği havale sonucu 20 yıldır yatağa mahkum yaşayan Sevim Daşkın şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ev sahibi Daşkın ve komşuların bulunduğu iftar sofrasına oturarak orucunu açan Akgül, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Akgül'e ziyaret esnasında AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Meclis Başkanvekili Erdal Ak eşlik etti.

"ABİM OLARAK GÖRÜYORUM"

Akgül'ü karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemediğini ve çok sevindiğini belirten anne Arzu Daşkın, "Çok mutluyum. Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başkanım iftar soframıza sürpriz bir şekilde konuk oldu. Abim olarak gördüğüm ve her aradığımda telefonuma cevap veren Mesut abi bizi sahiplendi" dedi.

Mümkün olduğunca mütevazı sofralarda oturarak, zengin fakir gözetmeksizin aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşayacaklarını kaydeden Akgül, "Bugün istedik ki Mamaklı hemşerilerimi evlerinde ziyaret ederek, onların iftar sofrasına misafir olalım. Mütevazı sofralarda vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açtık ve onlara kulak verdik" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Yeşilbayır Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title