Haberler

Sürpriz Bir Evlilik Daha

Güncelleme:

Necati Şaşmaz'ın aniden evlenmesinin yankıları sürerken bir sürpriz evlilik haberi daha geldi.

Geçen hafta oyuncu Necati Şaşmaz'ın ani kararla evlenmesinin yankıları sürerken 2012 yılı bitmeden bir sürpriz evlilik haberi daha geldi.

MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ

Şu sıralar gösterimde olan "Moskova'nın Şifresi- Temel" adlı filmle gündemde olan Alper Kul, nisan ayından beri beraber olduğu meslektaşı Aylin Kontente ile hayatını birleştirdi.

Geçen yaz kendisinden 7 yaş küçük sevgilisini ailesinden isteyen Kul, 1982 doğumlu Kontente'yle dün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde nikah masasına oturdu. Burada düzenlenen törene ailesi ve yakın arkadaşları katılan çiftin nikah şahitliğini aralarında oyuncu Melike Güner'in de olduğu 4 kız arkadaşı yaptı.

TWİTTER'DAN DUYURDU

Ünlü oyuncu Alper Kul, meslektaşı Aylin Kontente ile evlendikleri haberini Twitter'dan verdi. Twitter'da "Efendm biz Aylin hanimla az once evleniverdik" diye yazan Kul hayranlarıyla bu mutlu haberi paylaştı.

Mehmet Turgut'un çektiği fotoğraflar basına servis edilirken çiftin mutluluğunu arkadaşları tarafından çekilen fotoğraflarla da Twitter'dan paylaşıldı.

Beraber dünya evine giren ünlü çift geçtiğimiz dönem, Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın yönetmenliğini yaptığı "İnsanlar Alemi" isimli programda beraber kamera karşısına geçmişti.

Çiftin balayına daha sonra gidecekleri öğrenildi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Aylin Kontente Necati Şaşmaz Alper Kul Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title