Haberler

Suriyelilerin Kalaşnikoflu Hesaplaşması: 1 Yaralı

Güncelleme:

Siirt'te Suriye uyruklu 48 yaşındaki Cüneyt Seyfo, aralarında husumet bulunan ve yakınları olan kişilerin Kalaşnikoflu ve tabancalı saldırısına uğradı.

Siirt'te Suriye uyruklu 48 yaşındaki Cüneyt Seyfo, aralarında husumet bulunan ve yakınları olan kişilerin Kalaşnikoflu ve tabancalı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Seyfo, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bugün saat 14.45 sıralarında Barış Mahallesi'ndeki evinden çıkarak çarşı merkezine gelmek isteyen Seyfo'ya, Kızılay Petrol mevkisinde Suriye plakalı lüks bir araçtan inen ve yakınları olduğu belirtilen kişiler tarafından Kalaşnikof ve tabanca ile ateş açıldı. Seyfo vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, 3 kadın ve 3 erkek olan saldırganlar aynı araca binerek Kurtalan İlçesi yönüne doğru kaçtı.

Ambulansla Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seyfo, buradaki ilk müdahaleninin ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Görgü tanıklarını dinleyen polis, Kurtalan İlçesi yönüne doğru kaçan saldırganları yakalamak için takibe başladı. Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonunda, saldırganların içerisinde bulunduğu araç, Kurtalan girişinde durduruldu. Araçtaki bulunan 6 kişi gözaltına alınırken, araçta yapılan aramada, 2 Kalaşnikof ve bir tabanca bulundu.

HASTANE ÖNÜNDE ARBEDE VE 2 GÖZALTI DAHA

Olayın duyulmasının ardından yaralı Seyfo'nun yakınları da, Siirt Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne geldi. Burada güvenlik önlemi alan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi gözaltına almak istedi. Ancak Seyfo'nun yakınları polise engel olmaya çalışınca, arbede çıktı. Bu olaylar sırasında bazı polis memurlarının tabancalarını çektiği görüldü. Polisin tabanca çektiğini gören Suriyeli'ler uzaklaşırken, polis 2 kişiyi yere yatırarak gözaltına aldı. Bu kişilere ait araçta yapılan aramada da ruhsatsız olduğu belirtilen 2 tabanca bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Cüneyt Seyfo ile akraba olduğu belirtilen saldırganlarla daha önce kaldıkları kampta, kız meselesi yüzünden kavga çıktığı ve bir kişinin bu kavgada öldürüldüğü belirtildi. - Siirt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title