Haberler

Suriyelilere Kızılay Şefkati

Türk Kızılayı Genel Başkanlığı tarafından Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki Suriyeli muhtaç ailelere dağıtılmak üzere gıda paketleri gönderildi.

Türk Kızılayı Genel Başkanlığı tarafından Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki Suriyeli muhtaç ailelere dağıtılmak üzere gıda paketleri gönderildi.

Türk Kızılayı tarafından Ergani ilçesinde yaşayan yoksul ve yardıma muhtaç Suriyeli ailelere gönderilen gıda paketleri Türk Kızılayı Ergani Şube Başkanlığı tarafından teslim alındı. Türk Kızılayı Ergani Şube Başkanı Süleyman Aslan, Genel Başkanları Ahmet Lütfü Akar'ın gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, "Suriyeli ve ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine vermek için Ergani Kızılay Şubesi'ne gönderilen gıda paketlerimizi teslim aldık. Ergani Kızılay Şubesi olarak, ihtiyaç durumunda kim olursa olsun, dili, rengi, mezhebi ve ırkı ne olursa olsun, yanlarında olacağımızı ve destek olacağımızı söylemiştik. Kızılay olarak, bizlere misafir olarak gelen Suriyeli kardeşlerimize gıda paketlerimizi bizzat kendi elimizle teslim edeceğiz. Bizim kaybedecek vaktimiz yok bizleri bekleyenler var, anlayışı ve insanı yücelt ki devlet ve kurumlar yaşasın düsturuyla nerede bir ihtiyaç sahibi varsa ulaşacağız. Kendi ailelerimizle sofraya otururken, ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın verdiği huzurla daha rahat oturuyoruz. Katkı ve desteklerinden dolayı, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar'a teşekkür ediyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Diyarbakır Kızılay Ergani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title