Haberler

Suriyeli Sığınmacılara Gıda Yardımı

Şanlıurfa'da El Hamadi Derneği tarafından 300 Suriyeli aileye gıda yardımı yapıldı.

Şanlıurfa'da El Hamadi Derneği tarafından 300 Suriyeli aileye gıda yardımı yapıldı.

Kamberiye Mahallesindeki dernek binası önünde toplanan Suriyeliler yardım almak için sıra bekledi. Dernek yetkilerince yapılan kontrolün ardından içinde makarna, şeker, yağ, zeytin gibi gıda ürünlerinin bulunan gıda paketleri sığınmacılara dağıttı.

El Hamadi Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Karakuşlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada yurt dışı ve içinde hayırseverlerin gönderdiği yardımları Suriyeli sığınmacılara dağıttıklarını söyledi.

Ramazan ayında yapılan hayırların önemine değinen Karkuşlu, " Geçen hafta 300 aileye, bu günde 300 aileye yardım dağıttık. İnşallah haftaya da 300 aileye yardım ulaştıracağız. Allah yardım eden hayırseverlerden razı olsun. Suriyeli sığınmacılar zor şartlarda yaşıyor. Yetkililer imkanların çerçevesinde yardım ediyor. Bizde bu yardımlara destek olduğumuz için mutlu oluyoruz." dedi.

Suriyeli Ziyat Musa da Türkiye'nin sığınmacılara bir çok imkan tanıdığını belirterek yardımda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title