Haberler

Suriyeli Sığınmacı Kıza 6 Kişi Tecavüz Etti

Güncelleme:

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak ailesiyle birlikte Erbil'e sığınan 16 yaşındaki Suriyeli genç kız, 6 kişinin tecavüzüne uğradı.

Suriye'deki iç savaştan dolayı ailesiyle birlikte Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) sığınan 16 yaşındaki Suriyeli kıza 6 kişinin tecavüz ettiği iddia ediliyor.

ZORLA OTOMOBİLE BİNDİRİLDİ

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ailesiyle birlikte Erbil'de yaşayan 16 yaşındaki S.H. çalıştığı marketten evine giderken iki kişi tarafından zorla bir otomobile bindirildi.

ELLERİ VE AĞZINI BAĞLAYIP KAÇIRDILAR

Gözleri ve ağzı bağlandıktan sonra Erbil'in dışına çıkarılan S.H, 3 kişinin tecavüzüne uğradı. Daha sonra yanlarına gelen 3 kişi daha tecavüz etti.

Bu sırada olayın birileri tarafından fark edilmesi üzerine 6 zanlı otomobille uzaklaştı. Olay yerine gelenler tarafından karakola götürülen Suriyeli sığınmacı kız başından geçenleri anlatarak 6 kişiden şikayetçi oldu.

Erbil güvenlik güçleri zanlıların bulunması için inceleme başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Erbil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (49)

Sümeyyes_kkilic@hotmail.com:

Yazıklar olsun ne diyeyim onların yakalanıp asılması lazım ..

93
5
yanıtYanıtla
erolerolbuyukburc_23@hotmail.com:

hadım edeceksin bizim ülkemizdede bu tür pislikler yapanlar çıkıyor...hadi idam yok...bari bu tür olaylar için hadım cezası olsun...sonra isterse gitsin ona buna versin...istersede kendini öldürsün...bu tür olaylar Müslüman ülkelerinde fazlalaşmaya başladı...hapis cezasıyla filan göz korkutulmuyor..en iyisi hadım hadım..

82
2
yanıtYanıtla
tarzanhakan_kaya1976@hotmail.com:

fatmagülün suçu ne ? olmuş :)

8
62
yanıtYanıtla
ALPERENalperen@hotmail.com:

suç işlediği organını kesip sokakta gezdireceksin!!

65
0
yanıtYanıtla
YABANCIkenanhoca52@hotmail.com:

ALLAH YAPANLARIN GANİ GANİ BELASINI VERSİN İNŞALLAH

61
0
yanıtYanıtla
MELEKkopil.79@hotmail.com:

KONTEYNERLERDEN SABAH GİDİP AKŞAM GELEN VE PARA KARŞILIĞI AĞAÇLARIN ALTINDA SOHBET EDEN SURİYELİ SIĞINMACI KIZLARA NE DEMELİ...FUHUŞ OLAYLARINDAKİ ARTİŞ EMNİYET KAYITLARIN GÖRE 4 E KATLANMIŞ...

29
27
yanıtYanıtla
mhtri.karakus58@gmail.com:

sen evinde internette yapıyon onlarda kendi imkanlarında bunu anca, işte ne yaparsın.... Çamur at izi kalsın sabah akşam ağaç diplerinde onları mı takip ediyon.

yanıt0
yanıt0
UĞURulusugur@hotmail.com:

ÖNCELİKLE KIZA GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH KİMSENİN BAŞINA BÖYLE Bİ OLAY GELMEZ.. AYRICA BİZİM ÜLKEMİZDE DEĞİL HABERİ İYİ OKUYUN ERBİLDE DİYO''Ülkesindeki iç savaştan kaçarak ailesiyle birlikte Erbil'e sığınan 16 yaşındaki Suriyeli genç kız, 6 kişinin tecavüzüne uğradı''

yanıt0
yanıt0
tarıktrkcll06@yahoo.com:

ertuğrul denen dangalak erbil senin memleketinmi. kuzey ırakta kıza kürtler tecavüz etmiş

yanıt0
yanıt0
Adil Nuşirevanadilnusirevan@hotmail.com:

Bazıları Erbil'i Türkiye'deki ilçelerden biri zannediyorlar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title