Haberler

Suriyeli Şahsın Üzerinde Bomba Kumandası Süsü Verilmiş Cihaz Bulundu

Güncelleme:

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Suriye uyruklu şahsın üzerinde yapılan aramada, bomba kumandası süsü verilmiş bir cihaz bulundu.

aziantep'ten Adıyaman'a gelirken Gölbaşı ilçe otogarında mola veren otobüs içerisinde bulunan Suriye uyruklu Samir F.'den şüphelenen vatandaşlar, polise 'bomba' ihbarında bulundu.

OTOGARDA YAKALANDI

Kısa sürede harekete geçen sivil ve resmi polis ekipleri Gölbaşı ilçe otogarında otobüs içerisinde bulunan şahsı otobüsten indirerek şahsın üzerinde ve çantasında incelemelerde bulundu.


BOMBA KUMANDASI SÜSÜ VERİLMİŞ CİHAZ

Yapılan incelemeler kapsamında şahsın çantası içerisinde bulunan bir kahve makinesinin içerisinde bomba kumandası süsü verilmiş bir cihaz bulundu. Cihazın bulunması üzerine otogarda kısa süreli panik yaşanırken, durum Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler otogarda güvenlik tedbiri alarak, şahsı didik didik aramaya başladı. Bomba kumandası süsü verilmiş olan cihazı inceleyen polis ekipleri cihazın bomba kumandası olmadığını, el yapımı kahve karıştırma cihazı olduğunu belirledi. Herkes rahat bir nefes alırken, Samir F. ise yapılan inceleme ve araştırmaların ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Adıyaman Suriye 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

.................:

eeeey dua. . beddua edip hiiiiç birşey yapmayanlar. . . . ekmeğini din pazarlamacılığı, din ticareti yaparak çıkaranlar. . . . . . islamiyet yerine arap kültürü pazarlayanlar. . . . . . üretmeyip sadece var olanı tüketenler. . . . dünyada herkesin banane benden uzak olsun dediği 3 milyon medeniyet düşmanı suuuuriyeliyi buyur edenler. . . . . . . . . . . . . . . bu türkiye sizin eseriniz. . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title