Haberler

Suriyeli Öğretmenlere Eğitim Seminerleri

Bülbülzade Vakfı ve İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile yapılan "Suriyeli Eğitimcilerin Eğitimi" projesinin 5.si yapıldı.

Bülbülzade Vakfı ve İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile yapılan "Suriyeli Eğitimcilerin Eğitimi" projesinin 5.si yapıldı.

Yaklaşık 220 kursiyerin katıldığı projede Suriyeli çocuklara eğitim vermek için Gaziantep'te kurulan geçici eğitim merkezlerinde görev yapan Suriyeli eğitimcilere yönelik seminerler 5.si ile devam etti. 3 gün süren projenin 3. Gününde konferansın konusu "kişisel gelişim" konuşmacı olarak Öğretim Görevlisi Mehmet Ulukütük katıldı. Bugüne kadar yapılan konferanslara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Vasif Münis, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şehmus Demir, eğitimci Ömer Yıldız, GAÜN Felsefe Bölümü Öğretim Görevlisi Mehmet Ulukütük Konuşmacı olarak katıldı.

Konferanslarda Suriyeli öğretmenlerin entegrasyon problemleri, öğretmenlerin mesleki gelişimleri, kültür tanıtımları, davranış yönetimi, kişisel gelişimleri konulu seminerler verildi. Seminerlerin ardından katılımcılara katılım belgesi verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülbülzade Vakfı İpekyolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title