Haberler

Suriyeli Minik Fatma'nın Ailesine Yardım

Yardımeli Derneği Hatay Şubesi, İdlib'te rejimin varil bombalı saldırısına maruz kalan ve yüzünün tamamı yanan Suriyeli 3 yaşındaki Fatma Husen El Ali'nin Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde ikamet eden ailesine gıda ve para yardımı yaptı.

Yardımeli Derneği Hatay Şubesi, İdlib'te rejimin varil bombalı saldırısına maruz kalan ve yüzünün tamamı yanan Suriyeli 3 yaşındaki Fatma Husen El Ali'nin Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde ikamet eden ailesine gıda ve para yardımı yaptı.

Derneğin Hatay Temsilcisi Eyüp Yıkılmaz, aileyi ve küçük kızı evinde ziyaret ederek Fatma'nın tedavisi hakkında bilgi aldı.

Küçük kızın Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisinin devam ettiğini anımsatan Yıkılmaz, dernek olarak da ailenin ve Fatma'nın yanında olacaklarını söyledi.

Fatma'nın bir an önce sağlığına kavuşacağına inandıklarını kaydeden Yıkılmaz, "Çocuğumuz ilerleyen yaşlarında yüzünün de iyileşmesiyle büyük bir sevinçle hayatına devam edecek. Mevlam Suriyeli ailelerimize sabır ve sağlık versin. Biz de dernek olarak her zaman ailemizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Minik Fatma'nın annesi Safa El Ali ise kızının sağlığına kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Kendilerine yardım eli uzatan tüm hayırseverlere teşekkürlerini ileten anne El Ali, "Çok şükür hastaneye kızımı götürdüm, bizi kabul ettiler, tedavisi sürüyor. Çok yardımcı oldular Allah hayırlarını kabul etsin. Evimize gelen dernek üyelerine de bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek üyeleri daha sonra yanlarında getirdikleri, içlerinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu koli ile para yardımını aileye teslim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Reyhanlı İdlib Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title