Haberler

Suriyeli Keskin Nişancının Katil Zanlıları Yakalandı

Mersin’de portakal bahçesi içerisinde boğazı kesilerek öldürüldükten sonra yüz derisi soyulmuş olarak bulunan Esad muhalifi keskin nişancının katil zanlıları yakalandı.

Mersin'de portakal bahçesi içerisinde boğazı kesilerek öldürüldükten sonra yüz derisi soyulmuş olarak bulunan Esad muhalifi keskin nişancının katil zanlıları yakalandı. Zanlıların, cinayeti para için işledikleri ileri sürüldü.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, 8 Ocak tarihinde merkez Toroslar ilçesi Üseli Mahallesi Karaisalı Caddesi'ndeki portakal bahçesinde, boğazı kesildikten sonra yüz derisi soyulmuş halde bulunan Suriye uyruklu Muhammed Salih'in (30) öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden birinin Gaziantep'de olduğunu belirledi. Suriye uyruklu cinayet şüphelisi Abdulrazak Dakka'yı (27) teknik takibe alan polis, zanlıyı Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde Suriye plakalı bir araçta yakalayarak gözaltına aldı. Mersin'e getirilen zanlıyla birlikte olayda kullanılan 1 adet de bıçak ele geçirildi. Şüphelinin verdiği ifade doğrultusunda cinayete karıştığı belirlenen yine Suriye uyruklu İbrahim Hallak (33) Mersin'de, Anwar Hallak (66) ile eşi Fadia Rawas (62) ise Uşak'ta yakalanarak Mersin'e getirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerin ifadesine göre, cinayetin, para yüzünden işlendiği ileri sürüldü. Zanlıların ifadesine göre, öldürülen Muhammed Salih, kendisini Almanya'ya götürmesi için Abdulrazak Dakka ile irtibata geçerek 5 bin 500 dolar para ödedi. Ancak bir sonra Almanya'ya gitmekten vazgeçerek parayı geri aldı. Bunun üzerine Abdulrazak Dakka, yanına arkadaşı İbrahim Hallak'ı da alarak Muhammed Salih ile yeniden buluştu. Salih'i araca alan 2 zanlı, Üseli Mahallesi'ne geldikleri sırada otomobilin içerisinde bıçaklayarak öldürdü. Zanlılar, Salih'in cebinden çıkan 500 dolar ile cep telefonunu alarak kaçtılar.

Şüpheliler, öldürdükleri şahsın yüz derisini yüzdükleri iddiasını ise reddederek böyle bir şey yapmadıklarını söylediler.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan Suriye uyruklu 4 cinayet zanlısı, adliyeye sevk edildi.

ÖLDÜRÜLEN SURİYELİ'NİN, SURİYE DEVRİMCİ CEPHESİ'NİN KESKİN NİŞANCISI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

8 Ocak tarihinde meydana gelen olayda, yüz derisi soyulmuş halde bulunan Muhammed Salih'in, Suriye Devrimci Cephesi'ne bağlı Liva Sivar'ın 'ahraz' lakaplı keskin nişancısı olduğu ortaya çıktı. Salih'in, 2014 yılı Kasım ayında Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptığı öğrenildi. Öldürülen keskin nişancının soyulan yüzü ise bulunamadı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Salih Toroslar Suriye Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title