Haberler

Suriyeli Kadın ve Kuzeni, Evlilik Dolandırıcılığından Gözaltında

Güncelleme:

İncirliova'da, İsmail Karatürk isimli mimarı evlenme vaadiyle dolandıran Suriyeli 30 yaşındaki S.S. ile erkek kuzeni 20 yaşındaki H.A. polis tarafından yakalandı.

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, mimar 59 yaşındaki İsmail Karatürk'e evlenme vaadiyle 5 bin liralık ziynet eşyası satın aldırıp, ardından evinin banyosuna kilitleyerek, cep telefonu ve altınlarla kaçan Suriyeli 30 yaşındaki S.S. ile erkek kuzeni 20 yaşındaki H.A. polis tarafından yakalandı. İki zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında, İstiklal Mahallesi 511 Sokak'ta meydana geldi. Suriye'deki iç savaştan kaçan S.S. ile bir süre önce tanışan mimar İsmail Karatürk, evlenme kararı aldı. Çift evlilik hazırlıklarına başladı. Karatürk düğün için S.S.'ye 5 bin liralık altın takı aldı. Alışveriş sonrası Karatürk, S.S. ve kadının kuzeni H.A. ile birlikte kendi evine gitti.

Karatürk'ün banyoya girdiği sırada iki kuzen kapıyı kilitledi. S.S. ve H.A., iddiaya göre, satın alınan 5 bin lira değerindeki bilezik, küpe ve kolye ile Karatürk'ün cep telefonunu alıp kaçtı. Banyo camını kırarak dışarı çıkan Karatürk durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine polis çalışma başlattı. Mobese kameralarından ikilinin bir taksiyle uzaklaştığı görüldü. Plakası belirlenen taksinin Nazilli'ye girdiği belirleyen ekipler peşine düştü. Durdurulan takside yakalanan S.S. ve kuzeni H.A., gözaltına alındı. İki zanlının emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirliova Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title