Haberler

Suriyeli Kadın: Su Satarak Geçinemeyince Fuhuşa Başladık

Güncelleme:

Adana'da parayla fuhuş yapıp kız kardeşini de pazarlayan Suriyeli 5 çocuk annesi Ayşe Vakkaf, "Aç kalmamak için bu işe yöneldik." dedi.

Adana'da para karşılığı erkeklerle fuhuş yapıp, kız kardeşini de pazarladığı iddia edilen Suriyeli 5 çocuk annesi 31 yaşındaki Ayşe Vakkaf, gözaltına alındı.

Polisteki sorgusunda, "Kavşaklarda su satarak hayatta kalmaya çalıştık, eşlerimiz Suriyede kaldı, kadın ve çocuklar aç kalmamak için bu işe yöneldik" diye ifade verdi.

POLİSİN TUZAĞINA DÜŞTÜLER

Yeşilyuva Mahallesi'nde bir kadının para karşılığı erkeklerle ilişkiye girdiği ve başka kadınları da pazarladığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Cep telefonu ile Ayşe Vakkaf'ı arayan polisler, 2 kadın ile birlikte olmak istediklerini söyledi.

Evinin adresini veren Ayşe Vakkaf, kapıya gelen polisleri içeriye aldı. Kız kardeşi 30 yaşındaki Fatma Vakkaf ile kendisinin fuhuş yapacağını söyleyen Ayşe Vakkaf'a memurlar 120 TL ödedi. Para alışverişinin ardından kimliklerini gösteren polisler, abla Ayşe Vakkaf ile kızkardeşini gözaltına aldı.

"AÇ KALMAMAK İÇİN BU İŞE YÖNELDİK"

Ayşe Vakkaf, iç savaştan kurtulmak için 6 ay önce akraba olan eşlerini Suriye'de bırakıp Türkiye'ye kaçtıklarını söyledi. Kavşaklarda su satarak geçinmeye çalıştığını kaydeden Ayşe Vakkaf, "Benim 5 çocuğum var, kız kardeşimin de 2 tane. Başımızda erkek yok, ev kiraladık, kavşaklarda su satarak geçimimizi sağlamaya çalışıyorduk. Bu da yasaklanınca aç kaldık. Çaresiz bu işe başladık" diye savunma yaptı.

TUTUKLANDI

Polisin 2 ay önce de aynı suçtan işlem yaptığı ve hayatta kalabilmek için fuhuş yaptığını itiraf eden Fatma Vakkaf ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Fuhuşa aracılık yapmak suçundan adliyeye sevk edilen Ayşe Vakkaf ise tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyuva Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (254)

kurdistan:

erdogan gemicik alacak ucak alacak vergiyi kadılar üzerinden alıyor

12
137
yanıtYanıtla
demir can:

suriyede akan her damla kanda t. c devletinin parmağı var ve suriye iç savaşın büyümesini destekleyerek bir çok devletin kuklası olan yine t. c devletinin yönetenlerdir. . . . . kendileri gelmedi türkiye bizzat adeta iç savaşı büyüterek gelmeleri için davet etti, , , gelmeden bütün kamplar hazırlanmıştı. . . . . hiç kimsenin suriyelileri eleştirmeye hakkı yoktur hele sözde müslüman akp ve kuklası mhp nin hiç yoktur

123
12
yanıtYanıtla
muhittin:

Ey musluman ulkem hiristiyanlar gelip fuus yaparken sesin cikmiyor kadin ne yapsin yaziktir gunahtir musluman muslumana bakmada kim bakacak elinizden geleni yapinbiraz elinizi vicdaniniza koyun o hepimizin yakini ola bilir bilincsiz yorum yapmayin

80
13
yanıtYanıtla
vatandaş:

Suriyeliler türkler aynı durumda olsalardı değil iş aş vermek beleş hastahne filan ülkelerine sokmazlardı. Zaten türk milleti kurtuluş savaşın da bile kaçmamış ülesine hainlik yapmamış. herkes elinden geleni yapmış.

37
55
yanıtYanıtla
mertt:

arkadaslar sizden ricam kinamayin ve buyuk konusmayin basiniza gelir sonra ac kalan insanin durumu zordur hersey yapar

87
3
yanıtYanıtla
erhan:

Akp liler bu úlkedeki suryeli multeciler her yaptı zınanın günahı sızın boyundadır bunu unutmayin

52
33
yanıtYanıtla
Tayyip Erdoğan gerçek yüzü:

Akp ye oy verenin vebali çok ağır ülkemiz elden gidiyor nemaci ve menfaat çiler anlık düşünmeyin ilerde nemacida olamazsiniz

44
38
yanıtYanıtla
Tayyip Erdoğan gerçek yüzü:

Bu sadece haber olan dan biri sokağa iner durumu daha iyi görürsünüz şimdi biz insanlık mi yaptık akp nin insanlık anlayışı bu mu savaş tirmak ve bu hale dusurmek

35
25
yanıtYanıtla
gezegen:

Keşke burda fuhuş batağına düşeceğinize kendi ülkenizde şehit olaydiniz..Allah kimseyi açlıkla sınamasin

57
3
yanıtYanıtla
mico:

Bu savasta recebin payi var gunahi hep onun boynuna simdi sarayda keyif yapiyor ama obur dunyada ne olur bilmem

39
20
yanıtYanıtla
Tüm 254 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title