Haberler

Suriyeli İşadamları 1 Milyon Dolar Bozdurdu

GAZİANTEP'te, Suriyeli Girişimci İş Adamları Derneği (SİAD) banka hesaplarındaki toplam 1 milyon doları Türk Lirası'na çevirdi.

GAZİANTEP'te, Suriyeli Girişimci İş Adamları Derneği (SİAD) banka hesaplarındaki toplam 1 milyon doları Türk Lirası'na çevirdi. Suriyeli heyeti, dövizin Türk Lirası'na dönüştürüldüğünü gösteren makbuzu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teslim etti.

SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Khaled Bablli ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine banka hesaplarındaki 1 milyon doları Türk Lirası'na dönüştürdü. Suriyeli işadamları daha sonra ziyaret ettikleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, dövizin TL'ye dönüştürüldüğünü gösteren makbuzu teslim etti.

SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Khaled Bablli, 15 Temmuz gecesi olduğu gibi bugün de kardeş ülke olarak gördükleri Türkiye'nin yanında olduklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, Türkiye'nin her yıl biraz daha büyüyerek bugünkü güçlü konumu geldiğini ifade ederek, "Bugün dünyada yoksulluğu en fazla azaltan ülke olurken, dünya'da en fazla yardım yapan 3'üncü ülke olduk. Suriye'deki durumu görünce bu kadar zor durumda olmalarına rağmen bizi destek olmaları çok mutlu etti. Bu destek aramızdaki kardeşlik bağının ne kadar sağlam olduğunu gösterdi" diye konuştu.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title