Haberler

Evlendikleri Suriyeli Kadınlar, Altınları Alıp Kaçtı

Güncelleme:

Aydın'da Şenol Aydın ile Ali Ak, dini nikahla evlendikleri Suriyeli kadınların gerdek gecesi para ve takıları alıp kaçması üzerine savcılığa başvurdu.

Aydın'da 39 yaşındaki Şenol Aydın ile 33 yaşındaki Ali Ak, bir tanıdıkları aracılığı ile tanışarak dini nikahla evlendikleri Suriyeli kadınların, aldıkları takı ve bir miktar parayla kaçtıkları iddiasıyla savcılığa başvurdu. Her iki kadının da gerdek gecesi rahatsız oldukları gerekçesiyle eşleriyle birlikte olmadıkları, kendilerini bekleyen otomobille kaçtıkları belirtildi.

15'ER BİN LİRA KARŞILIĞINDA ANLAŞTILAR

Nazilli'nin Bayındır Mahallesi'nde oturan çiftçi Şenol Aydın ile Kuyucaklı turizm işçisi Ali Ak'ın evlenerek mutlu yuva kurma hayali hüsranla bitti. İddiaya göre; bir tanıdıklarının aracılığıyla telefon numarasına ulaştıkları İzmir'in Kiraz ilçesine bağlı Sırma Mahallesi'nde oturan Ahmet E.'yi farklı zamanlarda arayan Aydın ve Ak, evlenmek istediklerini söyledi. Belli bir ücret karşılığında evlenecek kadınların bulunabileceğini öğrenen Aydın ve Ak, kabul etti. Bunun üzerine Ahmet E., Suriye uyruklu olan eşi ve gelinini de yanına alarak Ak ve Aydın'ı ayrı ayrı ziyaret etti. Ahmet E.'nin cep telefonundan resimlerini gösterdiği kadınları beğenen Ak ve Aydın, 15'er bin lira karşılığında anlaştı.

ALTIN VE PARALARI ALIP KAÇTILAR

Bir süre sonra Ahmet E. ile birlikte Kilis'e giden Ak ve Aydın, resimlerinden beğendikleri Suriye uyruklu 21 yaşındaki Nede ile 19 yaşındaki Yazderin adlı genç kadınları yanlarına alarak Aydın'a döndü. Ahmet E.'nin kıydığı dini nikahın ardından Ak ve Aydın, düğün hazırlığına başladı. Altın ve kıyafet alan damatların her biri 15 bin lira masraf yaptı. Birer gün arayla kıyılan nikahtan sonra gece iki damat, hasta olduklarını söyleyen gelinlerle gerdeğe giremedi. İki gelin de alınan altın ve bir miktar para ile Ak ve Aydın'ı terk etti. Dolandırıldıkları iddiasıyla savcılığa başvuran Ak ve Aydın, şikayetçi oldu.

CAMDAN ATLAMIŞ

Eşi geçen 27 Haziran'da kaçan Ali Ak'ın telefonla arayıp Suriyeli eşinin gece yarısı altınlarla gittiğini söyleyerek kendisini uyardığını, bir gün sonra aynı şeyin kendi başına geldiğini anlatan Şenol Aydın, "Kapıları kilitlememe rağmen gece yarısı cep telefonum ve yüzüğüm dahil olmak üzere tüm altınları da alarak camdan atlamış. Kendisini bekleyen bir otomobile binip kaçmış. Köyün güvenlik kamerasından izledim." dedi.

SOKAĞA BİLE ÇIKAMIYORLAR

Tek isteklerinin mutlu bir yuva kurmak olduğunu söyleyen damatlar, başlarına gelen bu olaydan sonra komşularının alaycı bakışları yüzünden sokağa bile çıkamadıklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Ali Ak Aydın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (301)

MAMULO:

müstahak olmuş. Daha neler duyacagız. türk kızlarına kıtlık kıranmı düştü

37
1
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

40 yasindasin 19 yasindaki kizi alirken sikinti yok da Kizlar kacinca mi sikinti oluyor kel imana gel

32
5
yanıtYanıtla
birgül:

Burda Türk kadınlarına laf eden yobazlar siz kurban olun bize güzellik miş kendi kılıklarına bakmıyorlarda bizi beğenmiyorlar alın alın yabancıları da görün gününüzü daha beter olun

27
10
yanıtYanıtla
hezax:

hangi kadin bu pisliklerin kahrini ceker tiplerine baksaniza

23
11
yanıtYanıtla
mardinli:

buda size kapak olsun koca eşşekler para karşılığı bu insanların sırtından geçinen aşşağlık herif ve sizin gibi kızlarınızın yaşında olan insanların bu zaafın faydalnmaya çalışırsanız olacağı bu iyi yapmışlar ayaklarına sağlık o kadınların bu size ve sizin gibilere ders olsun danalarrrr

20
13
yanıtYanıtla
mustafa:

türk kadını yokmuydu dıyenlere cevap evlenmek ısteyen kadın varmı memlekette.

8
24
yanıtYanıtla
atalay:

bi garibana 3 kuruş para vermek içinizden gelmez. şu nefis var ya, böyle rezil eder insanı işte.

31
1
yanıtYanıtla
VATAN:

Aptallar ya. Ülkesini satan kaltaklar, şerefsizler sizimi satmayacak? Ulan Vatansever Suriyeli, ler ülkeleri için savaşıyor. Başka ülkelere kaçanlar zaten hain. Vatani görevinden kaçmış. Bunlara güvenilirmi. Onlar analarını-babalarını bile satar.

28
3
yanıtYanıtla
vericlaptor:

Hahahaha sizi savaş fırsatçıları ne oldu midyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldunuz kıh kıh kıh

29
1
yanıtYanıtla
4/3 nü kesen sünetci osman:

aha bunlar da bizim yerli mal larımız

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 301 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title