Haberler

Suriyeli Çocuklar İçin Dostluk Maçı

Dostluk maçından görüntüler- Metin Külünk'ün açıklamaları Beykoz'da eski futbolcular Suriyeli çocuklara yönelik farkındalığı arttırmak için eski futbolcularla dostluk maçı yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Dostluk maçından görüntüler- Metin Külünk'ün açıklamaları Beykoz'da eski futbolcular Suriyeli çocuklara yönelik farkındalığı arttırmak için eski futbolcularla dostluk maçı yaptı. Eski futbolculardan, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Rüştü Rençber, Ümit Karan, Serdar Topraktepe ve Adem Metin adında 12 yaşındaki Suriyeli amatör futbolcu ile sanatçı Şafak Sezer'in katıldığı dostluk maçı Beykoz Soğuksuspor Kulübü Tesisleri'nde yapıldı. Metin Külünk ve eski futbolcuların yeraldığı takım ile Beykoz Belediyesi çalışanlarının oluşturduğu takımın karşılaşması 2-2 berabere bitti. Sahada basın mensuplarına organizasyonun amacıyla ilgili bir açıklama yapan Metin Külünk, siyasetin mazlumların sesin kulak vermek ve haksızlığa karşı dik duruş olduğunu belirtti.Külünk, "Bugün burada Türk futboluna imza koymuş, herbiri birbirinden kıymetli arkadaşlarımızla dünyadaki 5'in, duyarsız kaldığı ama mazlum halkların sessiz kalmadığı Suriye'deki çocukların yaşadığı acıya dikkat çekmek amacıyla biraraya geldik. Burada Suriyeli çocukların temsilcisi olan ve sol ayağıyla futbol kariyerinde gelecek vaadeden Adem'in şahsında Suriye'de akan kana, Suriye'deki mazlumlara dikkat çekmek amacıyla futbolcu arkadaşlarımızla ve sanatçı arkadaşımız Şafak Bey ile biraradayız." diye konuştu.Maç sonrasında futbolcular, sanatçı Şafak Sezer ve AK Parti milletvekili Metin Külünk ile hatıra fotoğrafı çektirildi. Futbolculara ve seyircilere baklava ikram edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Metin Külünk Şafak Sezer Suriye Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title